Cum a apărut Thalia după zvonurile despărţirii de Tommy Mottola. Artista este într-o formă de zile mari, imaginile o dovedesc

de: Andrei Simion
22 07. 2023

După zvonurile potrivit cărora Thalia și Tommy Mottola au decis să nu mai împartă același pat conjugal, au apărut și câteva anunțuri referitoare la faptul că cei doi parteneri de viață ar fi divorțat în mod oficial. Cele mai recente imagini demonstrează contrariul, însă.

Thalia și Tommy Mottola, despărțiți?

Primele zvonuri în legătură cu separarea dintre Thalia și Tommy Mottola au început să apară la începutul lunii februarie din anul curent, când presa străină a citat o fostă angajată a cuplului care informa că cei doi parteneri nu mai dormeau împreună.

În spațiul public se știa deja că Thalia și Tommy Mottola obișnuiau încă dinainte de a se căsători să doarmă singuri din când în când, astfel încât dezvăluirea făcută de fosta angajată nu a putut fi considerată suficient de veridică pentru a se vehicula ideea unei despărțiri.

Un prezentator de televiziune, pe nume Javier Ceriani, a explicat public atunci că Thalia și Tommy Mottola dormeau aproape întotdeauna separat, acest lucru fiind cunoscut în cercul intim al cuplului și doar de angajata pe care o aveau, pe nume Lili Estefan.

Elisa Beristain și gazdele emisiunii sale, difuzate pe platforma YouTube, au anunțat ulterior că Thalia și Tommy Mottola ar fi divorțat în mod oficial. Presa străină a vuit, la vremea respectivă. Iată, însă, că realitatea demonstrează altceva.

Imaginile care demonstrează contrariul

Thalia a publicat, recent, pe platformele sociale, un material video în care a apărut în brațele partenerului său de viață, Tommy Mottola, urându-i la mulți ani.

„La mulți ani, soțul meu frumos! Tommy Mottola, meriți toate binecuvântările, toată fericirea, toată dragostea din această lume. Dumnezeu să te binecuvânteze, iubitul meu.

Ești o adevărată inspirație, un tată uimitor, un partener incredibil și un geniu incomparabil. Fie ca acest an să fie plin de sănătate, zâmbete, îmbrățișări și iubire!”, a notat Thalia în descrierea materialului video în care apare alături de partenerul său.

Te-ar putea interesa și: Are 51 de ani, dar nu îi dai mai mult de 30! Thalia întinereşte, imaginile care o dovedesc

Tommy Mottola a răspuns imediat la mesajul pe care i l-a transmis frumoasa vedetă, declarându-și dragostea pe care i-o poartă. Cele două vedete au demonstrat, astfel, că încă se iubesc, iar informațiile legate de despărțirea lor au fost false.