Cum a apărut fiica lui Irinel Columbeanu şi a Monicăi Gabor în presa din America. Irinuca a dat chiar şi un interviu

Cum a apărut fiica lui Irinel Columbeanu şi a Monicăi Gabor în presa din America. Irinuca a dat chiar şi un interviu
Cum a aparut fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor in presa din America. Irinuca a dat chiar si un interviu

Irinel Columbeanu se mândrește cu fiica sa şi a Monicăi Gabor. Irinuca a crescut și a devenit o adevărată domnișoară, moștenind calitățile fizice ale mamei sale. Recent, adolescenta a oferit un interviu în presa din Statele Unite ale Americii, spre surprinderea fostului milionar român.

Fiica lui Irinel Columbeanu a ajuns în presa americană

Irina Columbeanu a apărut în presa americană, datorită rezultatelor sale excepționale la școală. Mutarea în Statele Unite ale Americii a reprezentat un pas important în viața adolescentei, fiica lui Irinel Columbeanu fiind stabilită pe meleagurile americane alături de mama sa, Monica Gabor, de câțiva ani de zile.

Irinel Columbeanu este mai mult decât mândru de fiica lui, pe care o laudă ori de câte ori are ocazia. Irina este elevă în clasa a X-a la un liceu prestigios din Malibu, California.

Pe lângă faptul că este preocupată de școală, fata fostului topmodel Monica Gabor este implicată în diverse proiecte extracuriculare.

Puțini sunt cei care știu faptul că Irina Columbeanu s-a înscris într-un grup școlar și a participat alături de colegii săi la un seminar de robotică. Echipele care au participat la acest seminar au avut de construit 20 de roboți ce ar trebui să devină ajutor în recuperarea copiilor cu tulburări cerebrale.

Citește și Ce se întâmpla în căsnicia Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu. Fostul afacerist, despre marele regret: „Mulţi bărbaţi fac asta”

Irina Columbeanu vrea să devină neurochirurg sau chirurg cardiotoracic

Rezultatele proiectului au fost spectaculoase, iar la final, fiica lui Irinel Columbeanu a oferit un interviu în presa americană, vorbind despre această experiență importantă.

„De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, plec plină de încântare, pentru că fac parte dintr-un proiect care schimbă în bine viețile copiilor. De asemenea, capăt cunoștințe pe care altfel nu le-aș fi învățat.”, a spus Irina Columbeanu, pentru The Malibu Times.

Irina Columbeanu este o tânără inteligentă, responsabilă și pragmatică. Deși se află încă la o vârstă fragedă, fiica Monicăi Gabor are planuri mari de viitor. Irina știe exact ce carieră vrea să urmeze, când va deveni adult.

„Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg.”, a completat Irina, făcându-și părinții extrem de mândri.

Citește și Adevărul despre relația actuală dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Ce a spus omul de afaceri (exclusiv)

Urmăriți Playtech.ro și pe