Cum a ajuns să arate Selena Gomez. Suferința după Justin Bieber și-a spus cuvântul

de: Năstase Mirabela
15 06. 2020

Selena Gomez a trecut printr-o transformare uluitoare în timpul carantinei. Actrița a ieșit pe străzile din străzile Los Angeles în pantaloni de pijama, hanorac gri și larg și cu mască de protecție. Selena a uimit cu aspectul ei, care pare să fi suferit câteva transformări radicale. Artista arată bine, chiar dacă această ținută nu îi lasă formele la vedere.

Cum a ajuns să arate Selena Gomez

În timp ce tot mai multe persoane se luptă cu kilogramele în plus în perioada carantinei, Selena a slăbit în această perioadă 15 kilograme și a intrat în cea mai bună formă a vieții sale.

În mod cert, fanii actriței se întreabă dacă depresia joacă un rol în acest proces și doresc să știe actrița a făcut pace cu trecutul și s-a împăcat cu gândul că Justin Bieber a părăsit-o pentru Hailey Baldwin, cu care s-a însurat repede. Actrița a fost afectată de această situație, încât s-a îndepărtat de rețelele de socializare și de public până nu s-a simțit mai bine.

Selena Gomez s-a născut în 1992, în Texas. Viața i-a fost marcată de o copilărie dură, de faima obținută la o vârstă fragedă, de numeroase probleme de sănătate, de o relație turbulentă cu Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani.

Copilăria i-a fost marcată de sărăcie

Tatăl Selenei are rădăcini mexicane, în timp ce mama sa, care a născut-o la 16 ani, are rădăcini italiene. Când viitoarea vedetă avea cinci ani, părinții vedetei au divorțat, iar Selena a rămas cu mama ei, care între timp s-a recăsătorit și a mai avut o fată pe nume Gracie, acum în vârstă de cinci ani.

Viața Selenei Gomez a fost marcată și de sărăcie, însă mama a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a asigura necesarul familiei. Familia lua adesea mese de 1 dolar.

„Mama mi-a dedicat întreaga viaţă mie şi nevoilor mele. Avea trei locuri de muncă, pentru ca eu să pot avea o viaţă mai bună şi voi fi întotdeauna recunoscătore pentru asta”. Pentru Selena însă, visele s-au împlinit cu primul rol pe canalul Disney, după care a urmat o carieră muzicală.

Mai târziu, cântăreața a fost diagnositicată cu lupus, o boală autoimună cronică ce poate viza diverse părți ale corpului, inclusiv pielea, articulațiile, inima, plămânii, rinichii și creierul. În anul 2017, a suferit un transplant de rinichi. Donatoarea a fost Francia Raisa, prietena ei. Relația cu Justien Bieber a debutat în 2010, însă s-aau despărțit definitiv în anul 2018. La numai câteva săptămâni de la despărțire, Justin Bieber a început o relație cu supermodelul Hailey Baldwin, în vârstă de 23 de ani, cu care s-a căsătorit, fiind o ultimă lovitură pentru Selena.