Cum a ajuns să arate Melania Medeleanu la 41 de ani și după ce a născut primul ei copil. Galerie FOTO

Cum a ajuns să arate Melania Medeleanu la 41 de ani și după ce a născut primul ei copil. Galerie FOTO
Cum a ajuns Melania Medeleanu la 41 de ani, după ce a născut primul ei copil

Melania Medeleanu este total schimbată după sarcină. Fosta soție a lui Dan Teodorescu a devenit mamă pentru prima oară anul acesta. Cum arată acum frumoasa iubită a politicianului Vlad Voiculescu?

Melania Medeleanu, mamă la 41 de ani. Cât de tare a schimbat-o sarcina?

Melania Medeleanu și-a îndeplinit visul de a deveni mamă puțin mai târziu decât majoritatea femeilor, dar în cele din urmă a ajuns să-și țină copilul în brațe. Melania a și a apărut într-o reclamă alături de micuțul ei.

Cu toate că pe bebeluș l-a arătat în văzul lumii, tatăl copilului este lăsat în umbră. Iubita lui Vlad Voiculescu a susținut doar că el este un om bun, fără să intre în detalii. „Că e un om bun. Mai mult n-am primit dezlegare să dezvălui”, a povestit aceasta, pentru unica.ro. Povestea de iubire dintre ea și politician este una extrem de discretă.

Cum arată Melania Medeleanu după ce a născut primul ei copil
Cum arată Melania Medeleanu după ce a născut primul ei copil

Melania și-a exersat rolul de mămică mulți ani

O lungă perioadă și-a exersat rolul de mămică în cadrul proiectului MagiCamp. Asociația este fondată de Melania și Vlad Voiculescu, iar visul lor a devenit o viață mai bună pentru alți oameni.

„Intri într-o casă în care un om ți-a spus: Mi-ar cam trebui niște pamperși sau mi-ar fi de folos un detergent. Și nu îți spun ce detergent, iar tu le trimiți un detergent automat. Și când intri în casă constați că nu au mașină de spălat. Sau, mai rău, constați că în aceeași casă mai e o bunică bolnavă. Sau și mai rău constați că în aceași casă plouă, că nu are acoperițul izolat. Uneori, la propriu, cade casa pe ei. Și atunci așa a apărut acest proiect, care se numește MagicROOFS, coordonat de colegul meu Alex Năfureanu, în care alegem să construim de la zero o casă pentru oamenii care au mare-mare nevoie de ea”
Melania Medeleanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI