01 feb. 2024 | 17:12

Cum a ajuns firma fiicei lui Gigi Becali în pragul falimentului: „Au înșelat-o unii cu 50.000 de euro. Sunt bani de semințe pentru mine!”

Știri generale
Cum a ajuns firma fiicei lui Gigi Becali în pragul falimentului:
Firma deținută de fiica mijlocie a lui Gigi Becali, pe nume Alexandra, a ajuns în prag de faliment, susțin unele voci.

Firma deținută de fiica mijlocie a lui Gigi Becali, pe nume Alexandra, a ajuns în prag de faliment, susțin unele voci. Patronul FCSB a explicat că anumiți indivizi i-au înșelat fata cu 50.000 de euro. Nu se pune însă problema falimentului, fiindcă suma reprezintă „bani de semințe” pentru afacerist.

Ce firmă deține Alexandra și ce construiește prin intermediul ei

Gigi Becali are trei fiice, de care este extraordinar de mândru. Teodora, Alexandra și Cristina au avut parte de o educație specială, în spirit de antreprenor. Așa se face că fetele calcă pe urmele tatălui lor. Nu sunt însă scutite de probleme, după cum relevă și cele mai recente informații.

Alexandra, fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera, are 27 de ani și este patroana unei firma prin care construiește blocuri de locuințe. Firma a ridicat deja două clădiri de imobile în zona de nord a Bucureștiului, a căror valoare a fost estimată la 20 de milioane de euro.

Citește și: Regula pe care a aplicat-o cu succes Gigi Becali în educația fiicelor sale: „Ăsta e păcatul meu. Cu banii pe care i-au avut, puteau să se ducă în cluburi, la distracții”

Datoria de 50.000 de euro care ar fi băgat firma în faliment

Presa de cancan din România susține însă că firma fiicei lui Gigi Becali urmează să intre în faliment, din cauza unei datorii de nu mai puțin de 50.000 de euro. În contextul dat, patronul FCSB a intervenit public oferind unele detalii privind situația sensibilă în care s-ar afla fiica sa.

Latifundiarul din Pipera a explicat că Alexandra, fiica lui mijlocie, a fost înșelată cu o sumă de 50.000 de euro, motiv pentru care a cerut intervenția oamenilor legii în cazul de față. Gigi Becali ar fi vrut să achite suma, însă tânăra antreprenoare dorește ca instanța să dea verdictul final.

Prima reacție a lui Gigi Becali privind firma fiicei sale

„Au spus că firma lui Becali e în faliment. Aia e firma fetei mele. Are patrimoniu de 20 de milioane de euro și o datorie de 50.000 de euro, pe care nu vrea s-o plătească pentru că a fost furată. Au zis că e faliment! (…)

Aia e firma fetei mele Alexandra. Nu are cum să fie în faliment. Au înșelat-o unii cu 50.000 de euro. Se judecă, nu vrea să-i plătească. Am zis: „Hai, mă’, tată, să-i dăm banii!”. „Nu vreau, m-au înșelat, să spună judecătorul!”. Au cerut insolvența”, a spus Gigi Becali.

Citește și: Ce nu are voie să facă soţia lui Gigi Becali. I-a interzis total, latifundiarul e autoritar: „Mă ridicam şi plecam”

„50.000 de euro sunt bani de semințe pentru mine”

Latifundiarul din Pipera și-a exprimat uimirea că cineva poate să creadă că o firmă a unui membru al familiei sale poate intra în faliment din cauza unei sume de 50.000 de euro, care pentru el nu reprezintă deloc o mare valoare.

„Cum poate să creadă cineva că vreo firmă în care e implicată fata mea, familia mea, poate să intre în faliment pentru 50.000 de euro, care sunt bani de semințe pentru mine?!”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție pentru DigiSport.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Cea mai mare minciună din istorie. Ziua în care oamenii au crezut că extratereștrii au invadat Pământul
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Este obligatoriu până pe 11 MAI. Decizia care trebuie să se aplice în TOATĂ ROMÂNIA
Capital.ro
Cât timp se reține pensia la oficiul poștal dacă titularul lipsește din localitate. CNPP explică
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
BANI pentru cei care STAU la BLOC. ANUNȚ pentru PROPRIETARI
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro