Cum a ajuns Cosmin Tudoran de la Casa Loco la MasterChef. Vedeta PRO TV e cunoscută ca regele vinurilor

de: Ana Chivu
26 09. 2019

Ieri solist, azi la Masterchef! Cosmin Tudoran a întrecut orice imaginație și a plecat în ritmuri nebune de muzică spre drumul horticulturii. Cum a ajuns să fie regele vinurilor și ce l-a îdemnat să pășească spre emisiunea de gătit?

Cosmin Tudoran, de la Casa Loco la Masterchef

Cosmin Tudoran are 40 de ani și se bucură de o schimbare imensă acum. Acesta a încercat mai multe de-a lungul timpului. A fost prezentator la Vara Ispitelor, în 2001, mai apoi a continuat cu prima lui iubire, muzica, dar a revenit pe micile ecrane, curios, la un show culinar. Acesta a ales să-și schimbe total viața, astfel că a renunțat la muzică și și-a dedicat tot timpul unei alte pasiuni. Cosmin a dezvăluit totul în cadrul unui interviu pentru click.ro.

„Am făcut multe cursuri în domeniul vinului, plecând de la curiozitate spre hobby, ca mai apoi să-mi construiesc o meserie. Sunt degustător autorizat, jurat în concursuri naționale si internaționale de vinuri, ambasador, producător al unui serial intitulat #profudevin și student în an final la Horticultură. Ținta mea este să devin oenolog (specialist în studiul şi metodele de preparare, condiţionare şi păstrare a vinurilor şi a produselor derivate din struguri, must sau vin în scopul realizării unor produse finite conform cerinţelor pieţei – n.r.)”
Cosmin Tudoran

Cosmin Tudoran, de la Casa Loco la Masterchef

„Sunt surprins de chimia pe care o avem”

Vedeta de la Masterchef, întrebată de cei doi colegi din juriul uneia dintre cele mai plăcute emisiuni culinare, și-a spus părerea adevărată despre relația lor Acesta a confirmat că a fost nevoie de puțin timp pentru a se cunoaște, surprinși mai apoi fiind de chimia dintre ei.

„Sunt surprins plăcut de chimia pe care o avem, ne înțelegem și completăm minunat. Pe Chef Hadad il știam, dar pe chef Silviu, nu. Însă a fost nevoie de foarte puţin timp astfel încât să devenim prieteni”
Cosmin Tudoran