Culorile pe care trebuie să le poarte zodiile toamna aceasta. Aduc mare noroc

Culorile pe care trebuie să le poarte zodiile toamna aceasta. Aduc mare noroc
Ce culori trebuie să poarte zodiile în această toamnă?

Există unele culori pe care cele 12 zodii ale horosopului trebuie neapărat să le poarte în sezonul de toamnă. Care sunt nuanțele în funcție de nativul pe care îl porți? Îți vor aduce mare noroc.

Ce culori trebuie să porți în funcție de zodie: îți vor aduce noroc

Numerologul Mihai Voropchievici a venit cu detalii despre culorile pe care trebuie să le poarte fiecare zodie în parte pentru noroc.

Berbec – culoarea verde deschis este extrem de potrivită pentru toamna aceasta, deși în mod normal pentru acest sezon culoarea era roșu. Ai nevoie de multă culoare deschisă care să-ți aducă pozitivitate și o stare generală bună și relaxantă.

Taur – Cărămiziu este culoarea ta, în funcție de peisajul de afară pentru a te încadra mai bine. Aceasta îți oferă un sentiment de liniște și protecție. Tu vei fi o oază de liniște în timp ce în lumea ta totul se agită.

Gemeni – Turcoaz te prinde bine din toate punctele de vedere. Norocul urmează să vină spre tine la finalul toamnei pe toate planurile. Nici nu te aștepți la bucuriile pe care le vei număra.

Rac – Culoarea muștar se potrivește de minune cu starea de spirit pe care o ai. Dacă ești agitat, ea îți va oferi echilibru imediat.

Leu – Leul este liniștit dacă în jurul său are culoarea bleumarin. Îl caracterizează de fel culorile puternice de roșu sau portocaliu, dar toamna asta este foarte diferită pentru el și are nevoie de gânduri limpezi.

Fecioară – Te calmează non-culoarea alb. Aceasta îți dă voie să fii tu, mai pur și sincer decât ai fost vreodată. Este recomandat să ai mereu la tine un obiect alb. Poți purta un colier sau o brățară.

Balanță – Toamna asta culoarea galben te încarcă de energie bună. Este o culoare puternică ce va reuși să atragă atenția tuturor asupra ta. E plină de energie bună și te aduce în prim-plan în fața doamnelor.

Scorpion – Portocaliu este o culoare bună pentru tine. Îți va aduce noroc dacă o vei îmbrăca atunci când mergi la un interviu. Femeilor li se recomandă rochii chiar în această nuanță.

Săgetător – Rozul este pentru tine în special în această toamnă. Este bine să atragi din când în când atenția și să arăți lumii spiritul tău.

Capricorn – Culoarea de bază la tine este negru. Aceasta îți dă o notă sobră, plină de eleganță, seriozitate și rafinament. Dacă vrei să te impui, alege negru.

Vărsător – Bejul este clar pentru tine, în sincron cu anotimpul. Aceasta îți dă constanță și echilibru și te ajută să fii liniștit și calm.

Pești – Roșu aprins este alegerea potrivită pentru tine. Îți aduce noroc la bani și te pune în valoare într-un mare fel.