Culiță Sterp, premieră în România. Ce a făcut artistul, în urmă cu puțin timp

Culiță Sterp, premieră în România. Ce a făcut artistul, în urmă cu puțin timp
Culiță Sterp, premieră în România. Ce a făcut artistul, în urmă cu puțin timp

Cântărețul de manele Culiță Sterp i-a transmis un mesaj emoționant fratelui său, Iancu, pe rețelele sociale. Fanii au fost plăcut surprinși de cuvintele artistului. Pare-se că cei doi frați pregatesc o surpriză muzicală, ceva „unic în România“.

Culiță și Iancu Sterp au filmat un videoclip împreună

Frații Sterp sunt tot mai apropiați pe zi ce trece. Se pare că sfaturile mamei Geta, care i-a învățat să se iubească și să se respecte, dau roade bogate. Femeia le-a oferit o educație frumoasă și i-a susținut de mici în tot ce au vrut sa facă.

Cu toate că au crescut, mama Geta le este în continuare aproape în toate deciziile pe care le iau Culiță și Iancu. Zilele acestea, cei doi au filmat un videoclip împreună, iar fanii sunt nerăbdători să îl vadă. Filmarea a fost una dificilă, întrucât o persoană și-a pierdut viața pe plajă, în fața celor doi frați. În ciuda șocului și a imaginilor greu de digerat, aceștia au promis că piesa va fi o „capodoperă muzicală“.

Culiță i-a transmis un mesaj emoționant fratelui său

Culiță Sterp își iubește foarte mult fratele, pe Iancu, iar de curând i-a adresat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Potrivit celor scrise de artist, pentru el frăția nu se măsoară în bani, ci în dragoste.

Iancu și Culiță Sterp
Iancu și Culiță Sterp

„Frăția nu se măsoară în bani, nici în avere, ea se măsoră în dragoste! Premieră în România, ce am făcut, o să vedeți curând!“, a scris Culiță Sterp în dreptul imaginilor de pe contul de Instagram.

Reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară. Internauții le-au transmis gânduri de bine și au înroșit butonul de „like“.

„Frăția trebuie măsurată în trăiri și sentimente. Nicidecum în bani și fapte“; „Sângele apa nu se face… Frate tot la frate trage. Fiti uniți, indiferent de împrejurări“; „Și la bine și la greu tot îi ai pe frații tăi“; „La cât de uniți sunteți, nimeni și nimic nu vă poate despărți“; „Are @mama.geta 4 lăstari pe care îi udă cu multă dragoste și iubire“, sunt doar câteva dintre comentariile scrise în dreptul fotografiei postate de Culiță Sterp.

Urmăriți Playtech.ro și pe