Culiță Sterp, o nouă aroganță după ce și-a distrus mașina în accident. Ce și-a cumpărat acum

Culiță Sterp, o nouă aroganță după ce și-a distrus mașina în accident. Ce și-a cumpărat acum
Culiță Sterp, o nouă aroganță după ce și-a distrus mașina într-un accident rutier. Ce și-a cumpărat acum vedeta.

Culiță Sterp, o nouă aroganță după ce și-a distrus mașina în accident. Cântărețul de manele s-a afișat în spațiul public într-un mod neașteptat. Puțini ar fi crezut că l-ar vedea astfel pe solist. Ce și-a cumpărat acum și a expus cu mândrie în mediul online. Nu s-a ferit să facă aluzie la evenimentul rutier ce a avut loc în luna noiembrie.

Culiță Sterp, o nouă aroganță

Luna trecută, pe fondul neatenției și a consumului de substanțe, Culiță Sterp a fost autorul unui accident rutier cât se poate de serios. Evenimentul s-a petrecut în municipiul Cluj-Napoca. Artistul se deplasa cu mașina lui de la acea vreme spre Lacul Tarnița. Aici, ar fi urmat să aibă loc câteva filmări pentru un videoclip.

În drum spre destinația cu pricina, s-a ciocnit cu un autoturism marca Dacia Logan. Cântărețul de manele a condus peste limita legală de viteză, trecând pe culoarea roșie de la semafor. Potrivit cercetărilor făcute de procurori, cântărețul nici măcar nu a frânat, după ce a spulberat mașina. Mai mult, a fugit în grabă de la locul accidentului.

Inițial, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Când toată lumea aștepta sentința magistraților, o veste cel puțin surprinzătoare avea să-i lase pe toți muți. Victima lui Culiță Sterp și-a retras plângerea. Bărbatul s-ar fi împăcat cu artistul, de la care, potrivit informațiilor Playtech.ro, ar fi primit o sumă de 100.000 de euro.

Culiță Sterp a făcut tot posibilul ca să scape de amenințarea gratiilor. Pentru el, banii nu par a fi deloc o problemă. Cântărețul de manele pare foarte relaxat, parcă uitând evenimentul rutier pe care l-a provocat. Vedeta și-a permis, recent, și o nouă aroganță.

„Mergem înainte, pe verde!”

Culiță Sterp și-a cumpărat o nouă mașină. Cel puțin, asta sugerează chiar el, într-o postare publicată pe unul dintre conturile sale de pe rețelele sociale. Plin de încredere, cântărețul nu s-a ferit să facă aluzie și la accidentul provocat în luna noiembrie.

Solistul a ținut să precizeze că și-a ales culoarea verde la noul autoturism, fiind determinat să aibă grijă, pe viitor, la semafor. Din imaginea care poate fi vizualizată și în galeria FOTO, se înțelege că artistul și-a achiziționat un Mercedes G AMG. Costul autoturismului nu este deloc mic. Potrivit informațiilor expuse pe site-urile de specialitate, prețul pentru o astfel de mașină este de aproximativ 200.000 de euro.

„Mergem înainte, pe verde!”, a notat Culiță Sterp, în dreptul fotografiei publicate în mediul online.

Sursele Playtech.ro lasă de înțeles că atitudinea relaxată a cântărețului de manele nu este una ieșită din comun. Vedeta ar fi făcut circ la poliție, unde a râs isteric și a jignit pe toată lumea. Potrivit informațiilor noastre, cântărețul nu a arătat nicio urmă de regret pentru fapta comisă.

Urmăriți Playtech.ro și pe