Cui i-a donat Donald Trump salariile sale. Președintele american a încasat doar 1$ pe an

Cui i-a donat Donald Trump salariile sale. Președintele american a încasat doar 1$ pe an
Ultimele ore la Casa Albă pentru Donald Trump

Situație fără precedent la Casa Albă! Fostul președinte al  Statelor Unite ale Americii și-a donat toate salariile, astfel el a încasat doar 1 dolar/an. Către cine au mers sumele fără ca nimeni să nu știe?

Donald Trump și-a donat salariile. Unde au ajuns banii?

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii și-a donat salariile, dar tot a ajuns să adauge sume foarte frumoase la bugetul familiei. În timp ce Donald Trump primește critici peste critici pentru modul în care a tratat criza sanitare, dar și în urma discursurilor sale cu care a obișnuit pe toată lumea, susținătorii săi arată pe rețelele de socializare sprijinul pe care l-a adus acesta.

Fostul oficial a lucrat fără bani și și-a donat integral salariul prezidențial. „Vreau să-i mulțumesc lui Donald Trump că a lucrat ca un câine fără bani pentru a salva o țară care nu apreciază sacrificiul său! Mulțumesc domnule președinte!”, arată o postare din luna mai.

Cât câștiga pe trimestru?

Trump a scris cecuri către diferite agenții ca echivalentul a un sfert din salariul său anual în fiecare trimestru, lucru pe care l-a promis chiar în timpul campaniei sale, înainte să câștige cursa pentru Casa Albă. Contracandidatul lui Joe Biden din alegerile trecute nu este primul președinte care și-a donat salariul. De asemenea, foștii președinți John F. Kennedy și Herbert Hoover au oferit în totalitate câștigurile lor.

Forbes raportează valoarea netă a lui Trump din 9 iulie la 2,1 miliarde de dolari, făcându-l primul președinte care a devenit miliardar. Salariul întreg al fostului președinte a fost de 400.000 de dolari/ trimestru, conform presei internaționale și a comunicatelor de presă de la Casa Albă.

Trump refuză să-i plătească oronariul lui Giuliani și nu-i mai răspunde la telefon

„Sunt dispus să îmi pun la bătaie reputația. Președintele e dispus să își pună la băitaie reputația. Știm că vom găsi infracțiuni acolo. Să pornim un proces prin luptă!”
Rudy Giulani

„Refuzul lui Trump de a îl plăti reprezintă o nouă lovitură pentru Giuliani, a cărui legătură cu președintele pare că i-a adus doar probleme. Avocatul ar avea și el probleme legate de incitarea la insurecție, în contextul în care i-a instigat pe susținătorii lui Trump să pornească un „proces prin luptă” (eng. Trial by combat), în ziua de 6 ianuarie. Din cauza acestor instigări, Giuliani se numără printre cei investigați de procurorul general din DC. Mai mult, Giuliani ar putea fi exclus din baroul din New York pentru faptele sale”, arată digi24.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI