Cu cine votează CTP în turul doi la alegerile prezidențiale. ”Voi pune ștampila corect!”

Cu cine votează CTP în turul doi la alegerile prezidențiale. ”Voi pune ștampila corect!”
Cu cine votează CTP în turul doi la alegerile prezidențiale

Gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) a dezvăluit cu cine va vota, la Digi 24. Pe cine pune ștampila în turul doi de alegeri prezidențiale?

Cu cine votează CTP în turul doi la alegerile prezidențiale?

Criticul Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi 24, cu cine va vota în turul doi al alegerilor prezidențiale 2019, în urma căruia va fi desemnat președintele României pentru următorii cinci ani. Înainte de votul din primul tur, CTP dezvăluia, pe pagina sa de Facebook, pe cine nu va pune ștampila. În mesajul gazetarului se puteau regăsi formule prin care își arată disprețul față de Viorica Dăncilă și cei care o vor vota, pe atunci.

Cu cine votează CTP în turul doi la alegerile prezidențiale. ”Voi pune ștampila corect!”
Buletin se vot

„Cu cine nu votez. Guvernul Orban, proaspăt învestit, e departe de a fi un guvern miracol. Dar faptul fundamental petrecut astăzi este descarcerarea lui W Dăncilă din Palatul Victoria. Cu această ocazie, le comunic celor care sperau în pomenile promise cu toptanul de frumoasa fără gât că DĂNCILĂ NU MAI ESTE PRIM-MINISTRU, prin urmare, le mai poate da exact NIMIC! Nada. Nothing. Nix. Rien de rien, zic, ca un trădător de țară ce sunt”, scria CTP, înainte de a fi date rezultatele din turul I.

”Voi pune ștampila corect!”

Venind mai aproape de ziua în care se va da marele verdict, zilele precedente, CTP a declarat, la Digi 24, că va pune ștampila corect. ”Mă voi duce la vot. Voi pune ștampila corect”, a concis comentatorul politic. „Cu cine nu votez. Guvernul Orban, proaspăt învestit, e departe de a fi un guvern miracol. Dar faptul fundamental petrecut astăzi este descarcerarea lui W Dăncilă din Palatul Victoria. Cu această ocazie, le comunic celor care sperau în pomenile promise cu toptanul de frumoasa fără gât că DĂNCILĂ NU MAI ESTE PRIM-MINISTRU, prin urmare, le mai poate da exact NIMIC! Nada. Nothing. Nix. Rien de rien, zic, ca un trădător de țară ce sunt”, a mai scris CTP, pe Facebook.

Verdictul, duminică seară, 24 noiembrie, ora 21.00

Aventura continuă, iar rezultatul se va vedea în această seară. Marele verdict va fi dat publicității în această seară, ora 21:00. Biroul Electoral Central (BEC) a acreditat trei institute să realizeze sondaje la ieșirea de la urne: Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS), Institutul Român pentru Evaluarea și Strategie (IRES) și Grupul de Studii Socio-Comportamentale (Avangarde).

  • Rezultate Exit-poll CUS-Avangarde, realizat la al doilea tur al alegerilor prezidențiale , vor fi anunțate, via Agerpres, la ora 21.00.
  • Rezultatele la exist-poll IRES, realizat la al doilea tur al alegerilor prezidențiale, vor fi anunțate la ora 21.00.