Cu cine s-a iubit Sorana Cârstea, până să aibă o relație cu fiul lui Țiriac. Detalii nebănuite despre frumoasa jucătoare de tenis

de: Alexandra Chivu
23 07. 2020

O știre din octombrie 2019, surprinzătoare pentru mulți, anunța divorțul dintre Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc după 10 ani de mariaj. La scurt timp, a existat bănuiala, confirmată doar de apropiații fostului cuplu, că afaceristul și-a refăcut viața alături de Sorana Cârstea. Cum convenția în familia Țiriac a fost întotdeauna ca poveștile să fie ținute departe de presă, crezare au sursele, care au semnalat recent prezența unui inel de logodnă în viața celor doi. Iar dacă viitorul pare că se conturează, trecutul este încețoșat, cel puțin în ceea ce o privește pe jucătoarea de tenis.

Sorana Cârstea, relație de trei ani cu un tenismen de top 30. Detalii din trecutul jucătoarei de tenis

După separarea de Ileana Lazariuc, Țiriac Jr. a început o relație cu Sorana Cârstea, susțin apropiații fostului cuplu Țiriac – Lazariuc. Jucătoarea de tenis și-a păstrat viața amoroasă destul de departe de ochii curioșilor, dar a existat, totuși, o legătură care a ținut titlurile presei sportive și nu numai. Este vorba despre cea cu tenismenul columbian, Santiago Giraldo. Cei doi au format un cuplu timp de trei ani, între 2014 și 2017.

Momentul despărțirii de Sorana nu putea să pice mai prost pentru Giraldo, care s-a retras din tenis preț de șase luni, pentru a se recupera. Acesta a revenit ulterior în circuitul ATP și se află pe locul 246, departe de primele 30 de poziții, acolo unde se afla la începutul relației cu sportiva româncă.

Și Ileana e curtată, dar Țiriac Jr. i-a luat-o înainte

„Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, au spus apropiații cuplului Țiriac Jr. – Ileana pentru Click.

Ileana Lazariuc, fiica solistei Anastasia Lazariuc, s-a despărțit de soțul ei, Ion Țiriac Jr. în anul 2017, după 10 ani de căsnicie, dând oficial vestea în 2019. Cuplul are doi copii, Alexandru și Nicholas Noah. Momentul separării nu a fost prea dureros pentru niciunul dintre cei doi, juniorul refăcându-și viața sentimentală, iar Ileana întorcându-se la marea ei dragoste, moda.