Cu cine s-a fotografiat Ioana Marcu, după scandalul cu Ciprian Marica. Imaginea care dă de bănuit

Cu cine s-a fotografiat Ioana Marcu, după scandalul cu Ciprian Marica. Imaginea care dă de bănuit

În urmă cu o săptămână, a apărut în spațiul public o filmare, din august 2019, cu Ciprian Marica prins în offside cu Ana Muntean, nevasta unui prieten, într-o cameră de hotel. Cea din urmă și-a șters contul de Facebook, iar fostul atacant al naționalei a scris pe internet că ”orice greșeală ajunge foarte ușor pe prima pagină, în timp ce orice faptă bună trece ușor neobservată”, cu mențiunea că se gândește serios la o linie de prosoape. Cu Ioana Marcu, altfel stă situația.

Cu cine s-a fotografiat Ioana Marcu după scandalul cu Ciprian Marica

În august 2019, Ciprian Marica s-a întâlnit cu Ana Muntean, nora fostului șef al Transgaz, Florin Muntean, într-o cameră de hotel din luxosul Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Fotbalistul se cunoștea cu Florin Muntean Junior și cu Ana de multă vreme, fiind prieteni de familie, având chiar și apartamente în același bloc în Mamaia. Aventura din Grand Hotel Italia a avut un final nefericit, însă, pentru iubăreți. Soțul femeii a primit un pont de la o persoană și s-a dus ață la camera 509 să verifice informația.

De atunci, Ioana Marcu, soția sportivului, a postat o singură fotografie cu ea și Marica, după care a publicat numai imagini cu ea și cu cei doi copii pe care îi are cu acesta. Recent, a împărtășit cu prietenii virtuali o imagine cu ea și o prietenă foarte bună, semn că are cu cine-și petrece timpul după episodul neplăcut prin care a trecut.

Marica, primele declarații după amantlâncul din hotel

„Orice fapta buna trece foarte usor neobservata. Orice greseala ajunge foarte usor pe prima pagina. Dar daca stiam ca e nevoie de 4h si nu de ani de munca, sacrificii si rezultate pentru a fi cine ati facut sa fie in ultima saptamana Ciprian Marica, imi schimbam strategia inca de acum 20 de ani. Mi-au placut munca si performanta in schimb. Eu fraier, nu?

Cu cine s-a fotografiat Ioana Marcu, după scandalul cu Ciprian Marica. Imaginea care dă de bănuit
Imaginea postată de Ioana pe Instagram

Revin aici cu pozitia mea oficiala, prilej cu care sper ca familia si apropiatii mei sa nu mai fie hartuiti dupa declaratii sau stiri fabricate pe surse. Daca stiam ca astfel de subiecte intra la categoria “interes national”, as fi cautat ca pentru fiecare reprezentare a Romaniei in echipa nationala, fiecare gol, fiecare proiect sustinut de Fundatia Ciprian Marica, fiecare investitie cu bani munciti sa fie presarata cu scandal”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI