Cu cine pleacă Oana Roman în vacanță. Soțul și fata vor rămâne în București

Cu cine pleacă Oana Roman în vacanță. Soțul și fata vor rămâne în București
Oana Roman pleacă în vacanță

Deși anul trecut nu a fost tocmai unul bun pentru fiica fostului premier Petre Roman, se pare că în 2021 Oana Roman a decis să meargă în vacanță. Cu toate acestea ea nu va merge singură, însă nici însoțită de fiica sa sau de Marius Elisei.

Cu cine pleacă Oana Roman în vacanță

În ciuda faptului că actele de divorț au fost depuse, iar vedeta urmează să se despartă definitiv de Marius Elisei, se pare că Oana Roman trece ușor, ușor peste acest lucru. Astfel, fiica fostului premier a decis să meargă în vacanță.

Oana Roman a anunțat pe pagina ei de socializare că va pleca în vacanță ”la căldură”. Cu toate acestea, nu va fi însoțită de fiica sa, ci de o foarte bună prietenă. S-ar putea ca micuța Izabela să rămână cu tatăl ei, deoarece este știut deja faptul că Marius Elisei se implică în creșterea și educația fetiței sale, potrivit spynews.ro.

Oana Roman divorțează de Marius Elisei

Nu cum mult timp în urmă, invitată la emisiunea ”Xtra Night Show”, Oana Roman a mărturisit că actele de divorț au fost depuse. În ciuda acestui fapt, vedeta a declarat că acum este într-o relație foarte bună cu tată fetiței sale.

”Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r. dacă se vor împăca). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie.”, a spus Oana Roman la Antena Stars, în emisiunea ”Xtra Night Show”.

Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei

Se pare că unul  dintre motivele despărțirii celor doi a fost faptul că Oana Roman nu mai poate avea copii, după ce a avut probleme de sănătate la nașterea fiicei sale. Iar Marius Elisei își mai dorește un frățior pentru Isa.

”Nu s-a mai putut cu Marius. Nu cred ca mai e cale de împăcare. La începutul anului am făcut tot, m-am reinventat, pentru că nu aveam bani pe pandemie, împreună cu el am făcut site-ul. Nu s-a mai putut cu el, asta e. El făcea munca din spate, era imposibil să fac singură această afacere, care mergea foarte bine în ultima vreme.

Marius își mai dorește un copil. Acum poate să-l facă. Nu moare nimeni că își crește singură copilul. Interesul principal e ca Isa sa se dezvolte cum trebuie. Ea a înțeles situația. Ea are o relație foarte ok cu Marius”, spunea Oana Roman după despărțirea de Marius Elisei la Kanal D.