Cu cine joacă Simona Halep în primul tur de la Wimbledon 2019

În primul tur de la Wimbledon 2019, Simona Halep va juca alături de Aliaksandra Sasnovich

Simona Halep, 27 de ani, numărul 7 WTA, va juca în primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, 25 de ani, numărul 37 WTA. Cele două se vor întâlni azi, de la ora 15:00.

Simona Halep va juca în primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, azi, de la 15:00

Simona Halep va juca, în primul tur de la Wimbledon 2019, alături de Aliaksandra Sasnovich, astăzi, de la ora 15:00. Comparativ cu anul trecut, Halep a decis să participe la un turneu înainte să-și înceapă povestea de la Wimbledon, astfel că sportiva a luat startul în sezonul pe iarbă la Eastbourne, acolo unde a ajuns până în sferturi și a fost eliminată de Angelique Kerber.

Cu cine joacă Simona Halep în primul tur de la Wimbledon 2019
Aliaksandra Sasnovich, 25 de ani, numărul 37 WTA

Cu toate acestea, evoluția s-a văzut și a fost promițătoare pentru Wimbledon, unde Halep va depune tot efortul pentru a înfrunta pe bielorusa Aliaksandra Sasnovich. Cea din urmă nu trece printr-o perioadă atât de bună, având 5 înfrângeri consecutive, nefiind nici cea ai bună jucătoare pe iarbă, loc în care a pierdut 10 din ultimele 15 partide jucate. Din acest punct de vedere, pariorii pot profita de punctul slab al jucătoare.

Se anunță un duel românesc în turul doi: Halep și Buzănescu

Șase sportive vom avea la startul celui de-al treilea Grand Slam al anului: Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Gabriela Ruse și Monica Niculescu. Dintre ele, în prima zi a turneului vor intra în aventură doar Halep și Buzărnescu. Simona, una dintre cele care râvnesc la câștigarea turneului, va juca alături de Aliaksandra Sasnovich, iar celelalte reprezentante ale noastre vor evolua pe teren marți.

Cu cine joacă Simona Halep în primul tur de la Wimbledon 2019
Simona Halep va juca, în primul tur de la Wimbledon 2019, alături de Aliaksandra Sasnovich, astăzi, de la ora 15:00

Dueluri grele vor avea Gabriela Ruse, care este venită din calificări, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea. Fetele vor da peste adversare cu performanțe remarcabile în circuit și cu poziții extrem de bune în ierarhia WTA. Mai mult, în cazul în care se respectă calculele de pe hârtie, se anunță un duel românesc în turul doi, între Halep și Buzărnescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI