Cu cine a venit Simona Gherghe la interviul pentru postul de la Antena 1. Radu Coșarcă a chemat-o de urgență în Capitală

de: Andrei Simion
24 01. 2020

Pe Simona Gherghe, aproape toată lumea o cunoaște, mai ales că de 17 ani a putut s-o urmărească la tv, la Antena 1. Dar puțini știu povestea venirii Simonei la Antene.

Cu cine a venit Simona Gherghe la interviul pentru postul de la Antena 1

Invitată la ”Neața cu Răzvan și Dani”, Simona Gherghe a povestit că, acum mai bine de 18 ani, cum a venit în București pentru un interviu pentru jobul de reporter. Vedeta  a povestit că la acel moment a fost însoțită de tatăl ei, tocmai de la Iași, chemată fiind de Radu Coșarcă.

”Am  venit de la Iași cu tata, special pentru Antena 1.”, povestește vedeta Observatorului timp de 8 ani, și a emisiunii ”Acces Direct”, timp de 9 ani.

Pentru Simona Gherghe, acum în vârstă de 42 de ani, drumul în televiziune nu a început deloc încurajator. În 1998, când avea 21 de ani, Gherghe a fost la o preselecţie organizată de PRO TV Iaşi, dar a fost respinsă pe motiv că nu dădea bine pe sticlă.

Radu Coșarcă a chemat-o de urgență în Capitală

Simona, după eșecul de la Pro TV Iași, s-a angajat la Radio Nord-Est Iaşi unde, timp de trei ani, a prezentat ştirile. Apoi a făcut pasul spre televiziune, după ce a a trecut, de data asta cu succes, peste o probă la postul TV Bit, o staţie afiliată Antenei 1. Gherghe a stat acolo un an, iar în aprilie 2002, remarcată de la centru, a primit oferta de angajare la Antena 1, în Bucureşti. La început a fost editor-prezentator de ştiri, dar şi reporter, apoi a devenit crainica “Observatorului”, principala emisiune de ştiri a postului. Din august 2010, Simona Gherghea fost prezentatoare emisiunii “Acces direct”.

Acum este o mămică desăvârștiă. Băiețelul pe care Simona l-a adus pe lume în luna mai din 2019 a fost sărbătorit așa cum se cuvine, odată cu slujba de creștinare. După ce au mers la biserică, vedeta a postat în mediul online imaginile prin care și-a emoționat urmăritorii. Micuțul Vlad Ioan este absolut superb, având ochii de un albastru contrastant. De asemenea, mămica celebră a scos acest amănunt în evidență prin intermediul unei ținute în nuanțe similare, pe care băiețelul a purtat-o în ziua cea mare.

Cu cine a venit Simona Gherghe la interviul pentru postul de la Antena 1. Radu Coșarcă a chemat-o de urgență în Capitală

„El este VLAD THE ONE! Puiul nostru, a doua noastră minune, Vlad Ioan, proaspat crestinat!”, a fost și mesajul Simonei Gherghe, care a însoțit imaginile de pe Facebook.