15 dec. 2019 | 16:17

Cu cine a înlocuit-o Miron Cozma pe Marinela Nițu. Liderul mineriadelor lui Iliescu, îndrăgostit la 64 de ani

Știri generale
Cu cine a înlocuit-o Miron Cozma pe Marinela Nițu. Liderul mineriadelor lui Iliescu, îndrăgostit la 64 de ani
Miron Cozma, fotografie de la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidențiale din acest an. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Dragostea nu ține cont de vârstă! După același principiu se ghidează și Miron Cozma, șeful minerilor din Valea Jiului care s-a reîndrăgostit. Cineva i-a furat din nou inima și mintea autorului Mineriadelor. Dar a uitat el atât de repede pe dragostea vieții lui, Marinela Nițu?

Miron Cozma, fost subinginer minier s-a îndrăgostit din nou lulea la vârsta de 64 de ani. După 29 de ani de la coordonarea brutală și sângeroasă a minerilor, se pare că „Lucreafărul Huilei” a dat uitării totul și tot ce e cel mai important acum pentru el este să fie fericit.

Miron Cozma și femeile din viața lui

Miron Cozma este în al nouălea cer și se pare că a uitat-o deja și pe Marinela Nițu, fosta sa nevastă căci acum își dedică tot timpul din lume noii sale cuceriri.

Miron Cozma, surprins în supermarket alături de o blondă

Miron Cozma, surprins în supermarket alături de o blondă

Fostul sindicalist și om politic a fost surprins de paparazzi de la publicația cancan.ro într-un supermarket, alături de o femei blondă, rămasă însă în anonimat.

Cât despre fosta soție, Marinela Nițu, aceasta a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor. Nu însă o perioadă îndelungată întrucât Marinela Nițu s-a apucat de cântat, fiind acompaniată și de propriul său band.

Cum mai arată fosta dragoste eternă a lui Miron Cozma

Marinela Nițu, fosta mare iubire a lui Miron Cozma, a rămas cu pasiunea pentru muzică, dar și cu niște operații estetice care nu mai par să fie la fel de estetice ca odinioară. Artista se mândrește extraordinar de tare de evoluția sa în industria muzicală, cu atât mai mult cu cât are numeroase evenimente la care participă, semn că fanii ei rămași fideli continuă să o îndrăgească.

Aceasta pare că a uitat de mondenități și dorește doar să-și trăiască visul care cuprinde strict muzica, uitând de perioada în care a fost în vizorul tuturor. Cântăreața postează deseori mesaje în social media pentru presa din România în care jignește și își spune adevărul vizavi de cele scrise despre ea, de-a lungul timpului.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Nu te mai primește în avion. Pasagerii sunt obligați să respecte noua regulă
Capital.ro
"Vorbim de sute de mii de euro" | Românii pot economisi o avere dacă renunţă la aceste obiceiuri. Calcule făcute de economişti
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE SUSPECTE deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro