Cu ce viteză a fost prins pe autostradă un șofer din Gorj. Polițiștii au crezut că nu văd bine

Cu ce viteză a fost prins pe autostradă un șofer din Gorj. Polițiștii au crezut că nu văd bine
Cu ce viteză a fost prins pe autostradă un șofer din Gorj. polițiștii au crezut că nu văd bine

Incredibil cu ce viteză a fost prins pe autostradă un șofer din Gorj. Polițiștii de la brigada rutieră au crezut că nu văd bine. Șoferul de 29 de ani a fost prins de poliţişti în timp ce conducea un autoturism cu peste 200 de kilometri la oră.

Incredibil cu ce viteză a fost prins pe autostradă un șofer din Gorj. Polițiștii au rămas uluiți de viteza cu care acesta circula

Un şofer în vâsrstă de 29 de ani a fost prins de poliţiştii de la rutieră în timp ce conducea un automobil cu peste 200 de kilometri la oră. Pe acel sector de drum unde a fost depsitat șoferul care zbura cu peste 200 de kilometri la oră se circulă cu o viteza legală este de 70 de kilometri la oră, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul instituţiei de poliție, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Gorj au oprit în trafic un tânăr în vârstă de 29 de ani, din oraşul Rovinari, care a fost înregistrat cu aparatul radar în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66 Vârţ, cu viteza de 208 kilometri la oră, în contextul în care limita maximă de viteză este de 70 kilometri la oră.

Cu ce viteză a fost prins pe autostradă un șofer din Gorj. polițiștii au crezut că nu văd bine
Cu ce viteză a fost prins pe autostradă un șofer din Gorj. polițiștii au crezut că nu văd bine. Sursa foto: auto-bild.ro

Șoferul vitezoman a rămas pieton pentru o perioadă de trei luni. A primit și amendă

Șoferul vitezoman s-a ales cu carnetul de conducere suspendat pentru mai multe luni. Poliţiştii de la brigada rutieră care l-au depistat pe șofer cu viteza incredibilă au luat măsura suspendării dreptului de a conduce al acestuia pe o perioadă de trei luni.

De asemenea, tânărul șofer vitezoman a fost sancționat și cu o amendă substanțială. Polițiștii de la rutieră i-au aplicat o sancţiune contravenţională de 1.305 lei, potrivit OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Urmăriți Playtech.ro și pe