Cu ce televiziune a semnat Cove după plecarea de la Vorbește Lumea. Surpriză totală în piața media

Cu ce televiziune a semnat Cove după plecarea de la Vorbește Lumea. Surpriză totală în piața media
Cu ce televiziune a semnat Cove

Vestea că Gabriel Coveșanu a plecat de la Vorbește Lumea a uluit publicul român. Nimeni nu se aștepta ca simpaticul coleg de platou al Adelei Popescu să își dea demisia de la PRO TV. Cu ce televiziune a semnat contract acum Cove.

La ce televiziune a plecat Cove, după Vorbește Lumea

Ne-a făcut diminețile mai plăcute timp de ani buni în postura de prezentator de la Vorbește Lumea, alături de Adela Popescu și Lora.

Recent, Cove și-a uimit fanii atunci când a anunțat că și-a încheiat contractul cu postul PRO TV și pleacă de la matinalul Vorbește Lumea, predându-i ștafeta exclusivă soției lui Radu Vâlcan. Cove și-a reziliat contractul cu trustul din Pache Protopopescu și acum se pregătește să prezinte o emisiune la postul Prima TV.

Fostul asistent al Andreei Marin de la „Surprize, surprize!” a semnat cu cei de la Prima TV și va fi moderatorul showului Flash Monden, alături de frumoasa Diana Bart, emisiune care va debuta din 13 septembrie, de luni până vineri și duminică de la ora 19.30.

Cove nu este străin postului TV menționat anterior. Vedeta a găzduit, în trecut, emisiunea „Mama mea gătește mai bine” alături de chef Horia Vîrlan.

„Da, am mai fost la „Mama mea gătește mai bine”. Era o emisiune culinară, un concurs jurizat de Horia Vîrlan. Eu am început primul sezon și emisiunea a mai continuat după mine. În viață sunt tot felul de momente, cum spunea o mai veche prietenă de-a mea, viața este plină de .

Nu trebuie neapărat să fie un motiv anume să te facă să te schimbi, să faci o schimbare. Pur și simplu vine un moment când o iei pe un alt drum.”, a declarat simpaticul Cove, în exclusivitate pentru Click.ro

Cove și-a anunțat pe Facebook demisia de la PRO TV

Întrebat care este motivul pentru care a decis să facă această schimbare în viața sa, Cove a răspuns:

„Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viață, mai ales în cazul profesiilor vocaționale și uneori, chiar dacă anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit.

Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plină de…surprize – surprize”.Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioada foarte frumoasă, obositoare, e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic.

Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie pentru că doar weekendurile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă. Mai ales pentru copii a fost greu.

Mie îmi place să merg iarna în destinații calde, iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe”, a declarat Cove, în exclusivitate pentru spectacola.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI