Cu ce se ocupa WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, până să ajungă celebru. Așa își câștiga banii

Cu ce se ocupa WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, până să ajungă celebru. Așa își câștiga banii
Cu ce se ocupa WRS înainte de a deveni celebru

WRS este artistul care ne-a reprezentat anul acesta la Eurovision. Poate că nu multă lume știe, însă acesta cochetează cu scena încă de mic. De-a lungul carierei sale a participat la emisiuni precum „Vocea României”, având colaborări și cu Smiley.

Ce job-uri a avut WRS înainte de a deveni celebru

Chiar dacă artistul a avut mereu de a face cu scena, încă de mic, nu și-a câștigat mereu banii din acest lucru. A fost artist grafic pentru alți artiști, însă a simțit că nu se regăsește în acest job, așa că și-a luat inima în dinți și a plecat în Anglia, acolo unde a lucrat ca și barman.

„Am lucrat cam doi ani de zile ca artist grafic pentru alți artiști. Aici am o poveste cu o escapadă de-ale mele din Londra. Era pe vremea proiectului SHOT, când lucrurile mergeau bine, dar eu nu mă regăseam în acel proiect. A fost exact ce aveam nevoie atunci, dar simțeam că nu este direcția mea artistică. Așa că ce am făcut? Am tras o fugă în Londra și m-am angajat barman. Am vrut să plec undeva unde nu mă știa nimeni, ca să am spațiu să îmi dau eu seama cine sunt. Câștigam extrem de bine din tipsuri acolo. Ajungeam și la 3000 pe lună, dar după 6 luni mi-am încheiat aventura și m-am întors să fac proiectul WRS”, a povestit artistul pentru viva.ro.

Ce a declarat WRS după întoarcerea de la Eurovision

WRS s-a întors pe 15 mai de la Torino, acolo unde a avut loc finala concursului. România a primit doar 65 de puncte, astfel clasându-se pe locul 18. Cu toate acestea, artistul este mulțumit de succesul lui și de ce a realizat. Mai mult de atât, a spus că are în program proiecte mari pe plan muzical.

„S-a terminat, nu îmi vine să cred că s-a terminat. Asta a însemnat trecerea mea ca artist la o nouă etapă, una mult mai matură. Sunt foarte, foarte mândru pentru ce am realizat acolo, pe scenă. Am muncit foarte mult și acum sunt foarte încrezător în forțele proprii. Am prins foarte multă încredere în mine pentru că am trecut peste niște episoade de emoții, de semi-atacuri de panică, dar sunt mândru că fac ceea ce fac și că am visul meu.”, a declarat artistul la aeroport.

WRS a fost așteptat pe aeroport de o mulțime de fani. Toți l-au felicitat pentru prestația lui de la Eurovision 2022 cu piesa „Llamame”.