Cu ce se ocupă soția lui Horia Brenciu. Antrenorul de la Vocea României este foarte mândru de ea

de: Ana Chivu
01 10. 2019

Cu toate că este extrem de expansiv și transparent la Vocea României și nu numai, Brenciu schimbă tactica atunci când este vorba despre familie. Acesta a ales dintotdeauna să fie foarte atent la detaliile pe care le oferă și să păstreze viața privată departe de ochii și urechile curioșilor. Cu ce se ocupă soția sa și ce îl face pe artist atât de mândru?

Brenciu, mândru de soția sa. Cu ce se ocupă aceasta?

Horia Brenciu este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai transparenți artiști. În fiecare dintre conflictele de la Vocea, acesta a spus tot ce a avut pe suflet. Cu toate astea, este foarte zgârcit în detalii în ceea ce privește viața sa dincolo de micile ecrane. Se știe doar că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția sa, Alice, și că toată energia fără margini pe care o emană la TV este datorită copiilor săi. Nu cu mult timp în urmă, Brenciu a dezvăluit, pentru unica.ro, că soția i-a fost producătoare preț de mulți ani. Mai mult decât atât, după această perioadă, Alice i-a devenit din nou șefă. Soția sa este la conducerea Academiei de Arte Horia Brenciu.
„Soția mea este directoarea acestei Academii. Soția mea mi-a fost producător la trei televiziuni: la TVR în 1999, la Național TV în 2004 și când am făcut un film serial la PRO TV în 2006. Acum, în 2019, îmi este din nou șefă. E o plăcere pentru mine”
Horia Brenciu

Cu ce se ocupă soția lui Horia Brenciu?

„Este de aprieciat, este de îmbrățișat, este de urmat”

„Soția mea are 50 de ani. Soția mea, la 49 de ani, a început să ia cursuri de yoga și să ia cursuri de limbă engleză. O spun cu foarte mare dragoste și vreau să vă spun că un om aflat în jurul vârstei de 50 de ani care zice vreau să fac ceva nou cu viața mea este de aprieciat, este de îmbrățișat, este de urmat”
Horia Brenciu