Cu ce se ocupă părinții lui Mario Fresh. Nu mai locuiesc în România de ani buni. Ce afaceri au avut în străinătate

de: Andrei Simion
25 10. 2024

Nu cu multă vreme în urmă, toată presa românească vorbea de separarea dintre Mario Fresh și fiica Andreei Esca, ulterior fiecare găsindu-și alinare în brațele altei persoane. Dar, deși a trecut acest moment, mulți au rămas cu ochii pe artist, și astfel s-a aflat cu ce se ocupă părinții lui Mario Fresh. Din primele date s-a mai aflat că aceștia nu mai locuiesc în România de ani buni, dar și ce afaceri au avut în străinătate.

Mario Fresh și Alexia Eram, nu mai formează un cuplu

Deși păreau extrem de fericiți împreună, și toți speculau deja data căsătoriei, vestea despre despărțirea celor doi a dat peste cap toate aceste speculații și supoziții.

Despartirea momentului in showbiz

Cei doi au decis să se despartă, după 8 ani de relație, ulterior aflându-se și când s-a produs, de fapt, ruptura, deși Mario Fresh recunoștea că au maia vut momente când au stat separat:

”Am avut și rupturi, nu le-am arătat oamenilor. Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut.

Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine ori la ea. Vara trecută am stat separați vreo două luni, aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult. Și după aia, hop, am revenit.

Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine. Nu! Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea. Nu există treaba asta”, spunea Mario Fresh.

Cu ce se ocupă părinții lui Mario Fresh

Pe tot timpul relației lor, Alexia Eram stătea mai mult timp cu partenerul și părinții acestuia, decât cu cei de acasă. Ulterior, într-un moment de sicneritate, fanii aflau care este motivul pentru care Alexia Eram se vede mai des cu părinţii lui Mario Fresh:

„Cred că mă văd mai des cu părinții lui decât cu părinții mei. Eu nu mă văd foarte des cu ei, chiar dacă stăm în București, am foarte multă treabă, ei la fel, eu sunt foarte des plecată și ei la fel.

Ne mai vedem așa, dar foarte puțin, câte o jumătate de oră într-o zi. Părinții lui mai vin în București destul de des.”, povestea Alexia Eram.

Dar, deși urmăriți de fani peste tot, puțini au fost aceia care știau cu ce se ocupă părinții lui Mario Fresh. Părinții artistului, Mihai Și Claudia Gălățanu, aveau în orașul de baștină Iași o afacere, mai exact o pizzerie, dar conform acestora, avea să fie închisă.

Motivul a fost decizia de a se muta din țară, în Spania, unde aveau de gând să se stabilească și, de ce nu,m să-și deschidă o nouă afacere.

Părinții lui Mario Fresh nu mai locuiesc în România de ani buni

În urmă cu 4 ani se întâmpla ca părinții lui Mario Fresh să vândă ceea ce aveau în România, și să se mute definitiv pe tărâm spaniol.

Cu banii pe care i-au avut, au reușit să-și cumpere o casă în Spania, conform unor apropiați ai familiei.

Ulterior, cu puțin noroc, aveau să-și deschidă o afacere din care să câștige și să poată trăi decent. Deși nu se știe exact ce afaceri au avut în străinătate, surse apropiate spun că le merge foarte bine.