22 nov. 2023 | 20:04

Cu ce se ocupă fata Ronei Hartner. Tânăra are doar 15 ani, dar și-a găsit loc de muncă

Știri generale
Cu ce se ocupă fata Ronei Hartner. Tânăra are doar 15 ani, dar și-a găsit loc de muncă
Cu ce se ocupă fata Ronei Hartner. Tânăra are doar 15 ani, dar și-a găsit loc de muncă

Rona Hartner trece prin momente de groază din cauza bolii, care a avansat și a ajuns într-un stadiu terminal. Sora vedetei a anunțat că aceasta își trăiește ultimele clipe de viață alături de fiica sa. Tânăra are doar 15 ani și este învățată cu greul de mică, dar acum va trebui să se descurce fără mama sa, de care este foarte apropiată.

Fiica Ronei Hartner, traumatizată de boala mamei sale

Ultimii ani din viața Ronei Hartner au fost unii de coșmar. Încă din anul 2019 se luptă cu cancerul în diferite forme și, de fiecare dată când credea că a reușit să îl învingă și este din nou un om normal, acesta lovea și mai tare în altă zonă a corpului.

Anul acesta a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și numeroase metastaze pe creier. Chiar și așa, în urmă cu o lună spunea că medicii au folosit un tratament revoluționar pentru a o vindeca și spunea că este pregătită se revină pe scenă.

Se pare, însă, că boala este tot acolo și o distruge pe artistă pe zi ce trece. Sora ei a anunțat că este pe moarte și toată lumea, inclusiv fiica ei, este conștientă că zilele îi sunt numărate și sfârșitul este tot mai aproape.

Rona Hartner i-a vorbit mereu fiicei sale despre starea de sănătate și Rita a încercat să o susțină mereu și să își ascundă suferința și lacrimile. Chiar dacă ea suferea mult din cauza mamei sale și fusese traumatizată de toate episoadele prin care Rona a trecut, încerca să fie tare și să meargă mai departe.

„Fiica mea, Rita, scumpa de ea, mă susține necondiționat, prin simplul fapt că nu îmi arată când plânge și că este speriată de situație. Mai ales că doctorii i-au zis să meargă să facă testamentul în favoarea ei. Rita este și foarte ambițioasă”, a declarat Rona Hartner pentru Click!

Ce face fiica Ronei Hartner la doar 15 ani

La doar 15 ani, Rita este o luptătoare. Aceasta a înțeles că mama ei trece prin clipe grele și a încercat să îi fie cel mai mare sprijin. A vrut chiar să își asigure o meserie de viitor și un venit sigur, motiv pentru care a susținut cursurile de la Syma Make Up Studio, una dintre cele mai cunoscute școli din Franța din acest domeniu.

Vezi și: Rona Hartner, într-o situație aproape tragică: ‘Sora mea își trăiește ultimele clipe din viață’â

Rona este foarte mândră de fiica ei, față de care are o slăbiciune mare. Aceasta are o vârstă fragedă, dar este pasionată de make-up și și-a dorit mult să se perfecționeze în acest domeniu. Astfel, a obținut o diplomă importantă după multă muncă, ce la 18 ani o va ajuta să aibă un job sigur și foarte bine plătit.

A obținut o diplomă ce va fi recunoscută internațional când va fi majoră. Rona Hartner povestea că fiica sa a pregătit machiaje profesionale în cadrul cursului și chiar a primit o oferă de angajare. În plus, primele cliente private nu ar fi ezitat să apară, când au văzut cât este de talentată adolescenta.

„I s-a propus un stagiu de șapte zile, să facă toată baza de școală numărul unu, școală de make-up nivel unu. La 18 ani, diploma aia va fi europeană, chiar internațional valabilă. Deocamdată e doar diplomă de participant, dar a terminat cu nivel excelent, pentru că într-adevăr s-a implicat enorm.

Fiecare machiaj pe care l-a realizat a durat șase ore. Deci a făcut șapte machiaje profesioniste, de la machiaj natural până la machiaj de modă, apoi machiaj de nuntă.Acum, imaginează-ți că în Franța au sunat-o deja cliente care vor să le machieze’, a spus Rona Hartner, pentru fanatik.

Câte limbi vorbește fiica Ronei Hartner

Fiica Ronei Hartner este o artistă de excepție, dar are parte și de o educație aleasă. Rita a studiat la Paris, acolo unde locuiește și tatăl ei, și a mers la o școală cu mare renume, unde a avut ocazia să învețe o mulțime de noțiuni importante.

Te-ar putea interesa și: Rona Hartner e iar cu gândul la măritiș: ”După cununia cu un argentinian și cu un francez, poate mă mărit cu un român”. În ce își va investi banii EXCLUSIV

Este o elevă silitoare și s-a concentrat mereu pe studiu, pe lângă numeroasele sale pasiuni. Rita este vorbitoare a patru limbi, lucru de care mama sa este foarte mândră.

Rona Hartner este absolut îndrăgostită de fiica sa, pentru care a făcut sacrificii mari mereu. Chiar dacă a cheltuit sume mari cu tratamentele, nu a mai putut munci și a ajuns să trăiască din economii, s-a asigurat că fiicei sale nu îi lipsește nimic.

Rona Hartner a dezvăluit că fiica ei, Rita, are aspirații în domeniul artistic, manifestând un interes pentru activități precum hair styling, make-up sau design interior. Cu dragoste și susținere, artista încurajează și sprijină hotărârea fiicei sale de a urmări aceste pasiuni.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
O nouă categorie de români care va plăti o taxă la serviciile publice de apă potabilă și gunoi cu 50% mai mică
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro