Cu ce s-a ocupat, de fapt, Gina Pistol înainte să devină celebră. Nu i-a fost rușine să recunoască

Cu ce s-a ocupat Gina Pistol înainte să devină celebră?

Acum este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune, dar cu ce s-a ocupat aceasta când era tânără? Ce a făcut moderatoarea de la Asia Express înainte să devină celebră?

Cu ce s-a ocupat Gina Pistol înainte să devină celebră?

Gina Pistol este acum foarte cunoscută, are o viață așa cum multe femei și-ar dori. Cariera sa e fulminantă, iar de câțiva ani are alături un bărbat care o face fericită și care o înțelege mai bine decât oricine, fiind și el persoană publică. Deși mulți au crezut că totul a curs lin pentru frumoasa blondină, mulți producători au prins încredere în ea destul de târziu, moment în care a reușit să pună mâna și pe Asia Express și pe Chefi la Cuțite.

Iubita lui Smiley a debutat în showbiz în urmă cu 20 de ani, iar de atunci a tot încercat să demonstreze că este altfel față de fetele care încercau atunci să se afirme. Gina a recunoscut că a ajuns la concluzia că întreaga societate e într-o continuă degradare din toate punctele de vedere, întrebată despre cum au trecut cele două decenii pentru ea. Mai mult decât atât, frumoasa moderatoare a subliniat că oamenilor din domeniul în care activează și nu numai le lipsește empatia, lucru care o întristează foarte tare.

Cu ce s-a ocupat Gina Pistol înainte să devină celebră?
Cu ce s-a ocupat Gina Pistol înainte să devină celebră?

„Da, muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci”

„Da, muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci! Ţin minte că mergeam pe jos la serviciu şi iarna îngheţam în staţia de tramvai! Când ajungeam la muncă, spălam vitrina care aproape că îngheţa, aşa ger era afară! Primul meu job a fost de operator xerox. Eu sunt optician de meserie, făceam practică la cineva care avea un centru xerox şi mi-a dat o mână de ajutor angajându-mă. După care am lucrat ca vânzător la un magazin sportiv.. Tot atunci m-am dus la castingul Playboy, la insistenţele unui prieten. Eu aveam faţă de copil, nici vorbă să fi fost bombă sexy! Dar mulţi îmi spuneau că veneau la magazin doar pentru că eu eram acolo, voiau să se uite la mine”
Gina Pistol (Sursa: okmagaizine.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI