Cu ce probleme se confruntă Nicu Covaci de la Phoenix după operația pe creier. Ovidiu Lipan Țăndărică: ”Învață din nou!”. Primele fotografii după externare EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
22 04. 2024

Marele instrumentist român Nicu Covaci, care recent a împlinit 77 de ani, a trecut cu bine peste operația pe creier, efectuată, luna trecută, la o clinică din Timișoara. Ovidiu Lipan Țăndărică ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, care este starea de sănătate a celebrului său naș. Îi face și o urare cu tâlc, la ceas aniversar, valabilă însă pentru toți românii, care au uitat să mai zâmbească.

Cum s-a serbat Nicu Covaci, la vârsta de 77 de ani? Mesajul prietenilor

Nicu Covaci, care pe data de 19 aprilie 2024 a împlinit 77 de ani, și-a serbat ziua de naștere, la o lună de la operația pe creier. Prietenii au postat pe conturile sociale câteva fotografii, de la mica petrecere, de unde nu a lipsit, de pe masa plină cu bunătăți, tortul gustos, cu imaginea lui.

Îmbrăcat în pijamale și cu branula pe mână, semn că încă se află sub tratament, și după externare, Nicu Covaci a suflat în lumânări, și-a pus o dorință, apoi, a tăiat în felii desertul apetisant. Prietenii săi au postat un mesaj pe conturile sociale, dar și câteva fotografii, cu celebrul sărbătorit, component al legendarei trupe Phoenix:

”Azi l-am celebrat pe Nicu, acasă, în Timișoara. Cu drag, cu prețuire și recunoștință. Ți-am promis că va fi bine și ne-am ținut de cuvânt. Te vom urma oricând!”.

Citiți și: Nicu Covaci a ajuns pe masa de operație. Ce diagnostic crunt i-au dat medicii, intervenția chirurgicală a durat 6 ore

Cu ce probleme de sănătate a rămas, de fapt, Nicu Covaci, după operația pe creier?

Ovidiu Lipan Țăndărică ne-a vorbit despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci, nașul de botez al fiului său, Alexandru:

”De ziua de naștere a nașului Nicu Covaci l-am sunat, l-am felicitat, n-am ajuns la mica petrecere, el este la Timișoara. Acum, după operația pe creier, și după externare, pentru Nicu Covaci urmează o perioadă mai delicată, în care învață din nou să meargă cu pași mari, câteva luni cu asta va rămâne. Dar, o să-și revină, e un luptător, așa cum îl știu eu!”, susține celebrul toboșar, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citiți și: Ovidiu Lipan Țăndărică, îngrijorat pentru viața nașului său, Nicu Covaci, operat pe creier: ”Avea probleme de mult timp”. Ce plănuiau împreună? EXCLUSIV

 Ovidiu Lipan Țăndărică, urare pentru nașul Nicu Covaci

Ovidiu Lipan Țăndărică, fost toboșar al trupei Phoenix, a dorit să îi facă o urare cu tâlc lui Nicu Covaci, prin intermediul Playtech Știri, valabilă însă pentru toți românii care, împovărați de grijile cotidiene, au uitat să mai zâmbească:

”Noaptea e neagră, ziua e plină de lumină, pământul trăiește din amândouă, nu uita să râzi! Sunt foarte mulți oameni care zâmbesc numai când se spală de dinți, din păcate!”.