Cu ce înlocuiesc românii laptele acum. Toți au început să se ‘bată’ pe aceste produse

Cu ce înlocuiesc românii laptele acum. Toți au început să se ‘bată’ pe aceste produse
Laptele, înlocuit de români. Ce produse preferă acum toată lumea

Există anumite produse pe rafturile magazinelor pe care românii deja le preferă și le aleg pentru a înlocui laptele sau diferite produse lactate. În timp ce cererea este una mult mai mare, sortimentele se înmulțesc și sunt pentru toate gusturile, așa că probabil mulți se vor îndrepta spre aceste alegeri în materie de produse.

Ce produse sunt cumpărate imediat de români. Laptele a fost înlocuit

Magazinele sunt pline de produse vegetale ce înlocuiesc lactatele. Se găsesc sortimente pentru toate gusturile ce rezistă foarte mult timp și nu suferința animalelor nici nu mai intră în discuție atunci când este vorba de producție. Foarte mulți români se îndreaptă către un stil de viață vegetarian sau vegan, așa că preferă brand-urile ce propun fel și fel de iaurturi, brânzeturi și băuturi din soia, migdale, caju și orez, ce înlocuiesc laptele.

Vânzările au crescut pentru aceste produse ce sunt la mare căutare. Succesul de care se bucură îi face pe mulți să se îndrepte către brand-urile ce produc lapte vegetal, dar specialiștii trag un semnal de alarmă. Se pare că vitaminele lipsesc din aceste produse ce se regăsesc pe rafturile marilor magazine, așa că nu este recomandat consumul de către copii.

Anunțul specialiștilor. Ce trebuie să știe toată lumea înainte de a cumpăra produsele inedite

De asemenea, aceste produse sunt mult mai scumpe, dar acest lucru se va schimba de-a lungul anilor. Chiar dacă multe persoane se feresc pentru că prețul nu este unul accesibil, pe măsură ce va crește cererea, nu o să mai fie nevoie ca românii să scoată mulți bani din buzunar pentru aceste bunătățuri.

„Nu este recomandat copiilor, majoritatea acestor sucuri vegetale au un adaos de calciu, însă faptul că nu este asociat cu fosforul şi nu are prezenta vitaminei A şi D, care să şi fixeze calciul, el este inutil. Noi în momentul în care consumăm brânzeturi sau unt vegetal, acolo este un aport de margarină şi atunci acel aport mare de grăsimi vegetale ne afectează organismul, creşte riscul de boli cardiovasculare. Când ne hotărâm să fim vegetarieni, ar fi bine să găsim produsele vegetale pe care le-a făcut natura şi să nu încercăm să înlocuim untul cu altceva.”, a spus Mihaela Bilic, potrivit protv.ro.

Totuși, există și părți bune. Orice băutură ce înlocuiește lactatele nu este bogată în calorii. Aceste lichide sunt diluate cu apă, astfel că un pahar pe bază de soia are doar 55 de calorii, produsele fiind preferate de cei ce se află la dietă sau se confruntă cu anumite kilograme în plus. Mai mult, persoanele ce sunt alergice la lactoză sau au colesterolul mărit pot aborda aceste produse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI