Cu ce bărbat celebru de la noi s-ar fi iubit Dana Budeanu. Este mai tânăr decât ea

de: Andrei Simion
05 05. 2020

Deși nu s-a confirmat niciodată oficial, totul rămânând la nivel de zvon, celebra Dana Budeanu s-ar fi iubit cu Iulian, fratele lui Marius Moga, pe nume Iulian Moga.

Cu ce bărbat celebru de la noi s-ar fi iubit Dana Budeanu. Este mai tânăr decât ea

Se știe că frații Moga formează o echipă imbatabilă pe scena muzicală din România. Marius a lansat hituri pe bandă rulantă, iar Iulian e unul dintre cei mai apreciați regizori din țara noastră, realizând de-a lungul timpului sute de videoclipuri pentru artiștii în vogă de la noi.

Deși Marius Moga este mai expus publicului, datorită muncii sale, Iulian are și el strânse legături cu showbiz-ul, dincolo de profesia sa.

Potrivit Click!, chiar dacă nu există o confirmare oficială, toată lumea din showbiz știa că Iulian s-ar fi iubit cu Dana Budeanu, creatoarea de modă care și-a lansat o colecție, în trecut, cu Mihaela Rădulescu. În plus, regizorul a venit la eveniment pentru a-și spriji iubita, cu care s-a fotografiat și în ipostaze destul de afectuoase.

Ce face cu banii din YouTube

Dana Budeanu este o celebră creatoare de modă din România. Aceasta a făcut cunoscută rubrica ”Verdict”, care acum apare pe YouTube. De asemenea, aceasta face și emisiunea ”Verdict Politic”, tot pe canalul propriu de YouTube.

Deși scoate bani din emisiunea sa pe YouTube, aceasta spune că nu se folosește de ei, ci că îi donează.

”Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don„t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime”, a declarat Dana Budeanu în propria rubrică pe YouTube.