Cu câți bărbați s-a iubit, de fapt, Andra. Cu cine a mai fost cuplată înaintea lui Cătălin Măruță

de: Stan Nicu
30 06. 2020

Andra a recunoscut cu câți bărbați s-a iubit până să-l cunoască pe Cătălin Măruță. Detaliile neștiute au fost oferite în cadrul sezonului 10 de la Românii au Talent. Vedeta a purtat o discuție cât se poate de savuroasă cu Călin Călinescu.

Cu câți bărbați s-a iubit, de fapt, Andra Măruță. Cu cine a mai fost cuplată înaintea lui Cătălin Măruță

Andra Măruță a oferit detalii din intimitate, legate de numărul de parteneri pe care i-a avut, înainte să îl cunoască pe cel ce avea să-i devină soț, Cătălin Măruță. Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de artiști din România și au împreună o fetiță și un băiețel. Astfel, cântăreața a fost luată la întrebări, într-o ediție a emisiunii Românii au Talent, sezonul 10.

Andra a fost ”interogată” chiar de către ceilalți jurați ai emisiunii de talente de care o leagă o foarte frumoasă prietenie, formată de-a lungul celor zece ani de transmisiuni. Astfel, soția lui Cătălin Măruță a spus adevărul, în legătură cu relațiile pe care le-a avut, înainte de prezentatorul TV. Andra a fost luată la întrebări de către Florin Călinescu și nu a putut să scape fără să ofere un răspuns cât se poate de concret. ”Câți bărbați a avut de-a lungul timpului și dacă sunt cunoscuți”, a fost prima curiozitate adresată de celebrul jurat.

Andra și fostul ei iubit, Dragoș Caploiu

Andra spune că a fost copil cuminte

Mai mulți n-au putut să treacă de tata”, a spus Andra, după ce Mihai Petre a făcut referire la pretendenții din viața juratei. A fost presupus și că numărul acestora a fost unul considerabil. ”El ținea preselecțiile cu băieții. (…) Am fost un copil cuminte, două relații am avut la viața mea. Cu tot cu Măruță”, a anunțat Andra, în timpul ediției Românii au Talent.

Cu finalizare?”, a continuat Florin Călinescu. ”Cu finalizare, două”, a precizat Andra. ”Păi și tata ce făcea, te-a lăsat?”, a mai întrebat Florin Călinescu. ”Eram majoră. După o vârstă…”, i-a răspuns Andra. ”Particular primul?”, a mai întrebat Florin Călinescu, pentru că a dorit să știe dacă primul bărbat din viața ei este sau nu celebru. ”Hai, lasă, hai să vedem următorul concurent…”, a fost reacția Andrei, care a considerat că dezvăluirile sunt suficiente.