Cu cât se vinde un tablou pictat de Tudor Parhon, fiul lui Carmen Tănase. Sumele sunt modeste

Cu cât se vinde un tablou pictat de Tudor Parhon, fiul lui Carmen Tănase. Sumele sunt modeste
Cât costă operele fiului actriței Carmen Tănase

Tudor Parhon este fiul lui Carmen Tănase, celebra actriță care a interpretat-o pe Flăcărica în ”Inimă de țigan”. Este un pictor desăvârșit și EGO.ro a reușit în exclusivitate să afle cu cât se vinde un tablou pictat de el.

Fiul lui Carmen Tănase are expoziție de artă

Până pe 2 mai, la parterul Bibliotecii Naționale din București, operele lui Tudor Parhon sunt expuse. Acesta realizează tablouri, nuduri și multe portrete în stil propriu. Conform sursei citate, acestea sunt scoase la vânzare cu prețuri cuprinse între 250 și 500 de euro.

Opera de artă care a atras cele mai multe priviri în cadrul expoziției este a unui medic epuizat. În imagine, acesta își ascunde chipul obosit după masca de protecție. Din cauza pandemiei de covid-19, a fost vedeta principală a vernisajului.

„Este un tablou cu o poveste. Este făcut după o fotografie realizată de cineva în pandemie, în străinătate. Este o poză de pe internet, m-a impresionat și pe mine foarte mult. Dar am mai multe tablouri cu medici, începute la debutul pandemiei.

Mă aflam pe atunci încă la Amsterdam, preconizasem ce o să urmeze. Am avut o serie mai lungă, dar un tablou l-am pierdut, era foarte puternic, aș fi vrut să-l arăt, dar nu-l mai găsesc”, a spus Tudor pentru sursa sus menționată.

Tudor Parhon s-a apucat de un scenariu

Tânărul foarte înalt, impunător, elegant, manierat, are și un vis. Acesta își dorește să scrie scenariul unei noi comedii în care mama lui, actrița Carmen Tănase, să joace alături de State Potcovarul. Tudor Parhon consideră că producția ar avea o mare priză la publicul din România.

Cel mai probabil și-a dat seama de acest lucru după ce Carmen Tănase și-a făcut cont pe TikTok și se bucură de un real succes în rândul utilizatorilor de vârste diferite.

„Eu personal m-am lăsat momentan de regie, dar scriu. Da, la nivel de scenariu, m-ar interesa să scriu o comedie pentru mama și pentru Gheorghe Visu, sunt oameni foarte puternici, actori foarte buni, ar fi un succes! Dar de regizat nu m-aș ocupa eu. Ideea este dacă se mai fac filme, nu știu.

Problema este cu această incertitudine, cu valurile de pandemie, când și dacă vine altul… Chiar dacă, să zicem, pregătim acum un film, ne mișcăm foarte repede, facem rost de bani și dăm drumul la filmări la vară, iar la toamnă îl ducem în cinema, totul este atât de nesigur.

Oricând se poate închide iar tot. Și-s bani pierduți, dar și timp”, a mărturisit acesta pentru sursa sus menționată.

Citește interviul cu Tudor Parhon, fiul lui Carmen Tănase, doar pe EGO.ro.