CTP, șocat după accidentarea Simonei Halep: ‘N-am văzut niciodată așa ceva’

CTP, șocat după accidentarea Simonei Halep: ‘N-am văzut niciodată așa ceva’
Cristian Tudor Popescu uluit de accidentarea Simonei

În acest sezon se pare că Simona Halep are parte de ghinioane. După ce a fost forțată să abandoneze la Madrid, acum a venit și accidentarea de la Roma. Ar fi trebuit să joace în turul doi cu Angelique Kerber, dar în urma unei accidentări a abandonat meciul. Primul diagnostic dat de medici a pus sub semnul întrebării viitorele sale participări la turneele de Grand Slam. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat accidentarea de la Roma, declarând că este prima dată când se întâmplă așa ceva.

Simona Halep ar putea absenta de la Roland Garros

Anul 2021 se pare că nu este unul bun pentru jucătoarea noastră. Eliminarea de la Madrid și acum accidentarea din turul doi al turneului de la Roma o pun pe Simona Halep în imposibilitatea de a mai participa la următoarele turnee. Verdictul dat de medici, la Roma, este unul care o scoate din circuit cel puțin pentru două săptămâni.

Și cum mai sunt două săptămâni până la startul Open-ului francez, absența româncei devine o certitudine. După accidentare Simona Halep anunța pe rețelele de socializare care este situația și care va fi următorul pas.

”Din nefericire, testul cu ultrasunete a arătat că am ruptură musculară la gamba stângă. Voi face un RMN mâine pentru a înţelege gravitatea accidentării. În acest moment nu ştim care va fi timpul de recuperare. Sunt foarte dezamăgită să părăsesc în acest fel turneul de la Roma.

Voi face totul pentru a trata această accidentare şi a reveni cât mai repede posibil. Va mulţumesc mult pentru susţinere şi vă voi ţine la la curent cu evoluţia stării de sănătate.”, a spus Simona Halep pe Twitter.

Cristian Tudor Popescu uluit de accidentarea Simonei

Fan declarat al sportivei, jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP), a analizat dramaticul accident survenit la Roma. Deși nu ar fi prima accidentare, cea de acum l-a luat prin surprindere inclusiv pe Cristian Tudor Popescu. Într-o analiză amplă a celor întâmplate, jurnalistul a făcut afirmația ”N-am văzut niciodată așa ceva”.

„Într-o viață de peste jumătate de veac în tenis, n-am văzut ceva asemănător cu ce i s-a întâmplat Simonei. Știu că există fractură de stres. Horia Tecău a avut așa ceva la laba piciorului. Dar ruptură musculară de stres nu mi se părea posibilă. Adică, fără să faci vreo mișcare deosebită, fără sprint, frână sau șpagat, mergând sau stând pur și simplu pe teren, să plesnească mușchiul.

Lacrimile, pe care i le-am văzut cu toții prima dată Simonei, le înțeleg. Durerea e cruntă și a mai fost și uluiala, și sentimentul nedreptății: ‘Se poate, așa, din senin, fără să fac nimic?’.”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI