16 oct. 2023 | 22:28

CTP, revenire surpriză la o emisiune. Jurnalistul va fi invitat permanent

Monden
CTP, revenire surpriză la o emisiune. Jurnalistul va fi invitat permanent
CTP, revenire surpriză la o emisiune

CTP, revenire surpriză la o emisiune. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu va fi invitat permanent într-o emisiune live. Cunoscutul gazetar a demisionat de scurt timp de la Gazeta Sporturilor după ce redactorul șef al publicației a fost dat afară de patronii publicației.

CTP va apărea într-o nouă emisiune pe internet. Nu se știe de când

Jurnaliștii de la Recorder au informat, luni seară, că vor lansa o emisiune moderată de jurnalista Anca Simina și îl va avea invitat permanent pe Cristian Tudor Popescu. Emisiunea respectivă va fi transmisă pe unul dintre canale de Youtube al publicației respective.

Așadar, la un an și jumătate de la despărțirea de televiziunea Digi24, Cristian Tudor Popescu se întoarce într-o emisiune live.

”Ne bucurăm să anunțăm că, din această săptămână, Cristian Tudor Popescu va colabora cu Recorder pentru realizarea unei emisiuni live, difuzate exclusiv online”, scrie în mesajul postat pe Facebook.

Citește și: Radu Banciu, atac dur la Cristian Tudor Popescu

Nu se știe când debutează emisiunea

De asemenea, jurnaliștii mai anunță că emisiunea în care va apărea Cristian Tudor Popescu nu va fi difuzată zilnic.

”Clarificăm din start că nu ne vom alinia constrângerilor impuse în ultimii ani de televiziunile de știri: nu avem în fiecare zi un breaking news, nu fiecare seară are nevoie de două ore de dezbateri. Vom intra în direct atunci când realitatea ne aduce în fața unor evenimente importante, încercând să punem cap la cap toate informațiile relevante”, mai anunță publicația cu care a bătut palma CTP.

Totodată, nu este precizată data exactă de când va fi difuzată emisiunea, ci doar „în curând”. Mesajul Recorder se încheie cu o invitație la abonarea la canalul de Youtube, unde va fi difuzată emisiunea, însă nu se anunță o dată anume când va începe emisiunea, ci se spune că va începe ”în curând”.

Mesajul lui CTP după plecarea de la Gazeta Sporturilor

Pe de altă parte, CTP a plecat de la Gazeta Sporturilor după ce redactorul șef al publicației a fost dat afară de patronii trustului. Atunci, CTP a lansat un mesaj dur pe pagina socială.

”Extincția unei specii
Cătălin Țepelin – un jurnalist foarte bun și un om cinstit. Am colaborat cu domnia-sa la Gazeta Sporturilor mai bine de 2 ani în modul cel mai corect și profesionist cu putință. Acum, domnul Țepelin și-a dat demisia din funcția de redactor-șef. De ce?

Citește și: Serghei Mizil, jigniri incredibile la adresa lui CTP

Pentru că nu s-a supus patronilor, jivinele cu sânge rece numite trustul Ringier. Știam că așa se va întâmpla, pentru că știu firma asta. M-am ciocnit cu ei când eram președintele Clubului Român de Presă. Pe atunci încă mai speram că o companie occidentală de media poate să fie un exemplu de etică a meseriei pentru jurnaliștii români. Ringier m-a trezit din iluzie, scria CTP.

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Cine s-a răzbunat pe Simona Halep. El este „iubitul” de 57 de ani
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
BANII românilor sunt VERIFICAŢI. Guvernul a dat ordin. Au început confiscările
Capital.ro
Românii care ar putea ieși la pensie mai devreme și după 1 septembrie 2024. Legea ar urma să se schimbe
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro