CTP, reacție furibundă la adresa lui Vela, după anunțul lui Iohannis. “Bezna absolută a minții”

CTP, reacție furibundă la adresa lui Vela, după anunțul lui Iohannis. “Bezna absolută a minții”
CTP, reacție furibundă la adresa lui Vela, după anunțul lui Iohannis.

Gazetarul CTP a avut o reacție furibundă la adresa lui Marcel Vela după anunțul președintelui Klaus Iohannis. Întrebat dacă Ministrul de Interne ar putea plăti cu funcția pentru cele spuse, jurnalistul a susținut că nu i s-ar părea nejustificată o astfel de hotărâre.

CTP, reacție furibundă la adresa lui Vela, după anunțul lui Iohannis

Marcel Vela a anunțat că are informații potrivit cărora primari PSD ar fi incitat credincioșii pentru a provoca conflicte de Înviere. Ministrul de Interne spune că reprezentanții altor partide politice ar fi vrut să creeze evenimente ”gen 10 august”. Protocolul semnat între BOR și MAI, anunțat ieri de Vela, permite angajaților ministerului să împartă Lumină credincioșilor.

CTP, reacție furibundă la adresa lui Vela, după anunțul lui Iohannis. “Bezna absolută a minții”
Ministrul de Interne, Marcel Vela

„Pentru sâmbătă, sunt suficient de mulți cetățeni implicați în alte partide politice care vor să facă diversiuni și să creeze mici evenimente gen 10 august care să stârnească credincioșii să asalteze bisericile(…)Nu doream ca jandarmeria sau poliția să intervină într-un mod care ar fi fost discutabil”, a spus oficialul la Digi 24.

Gazetarul CTP a criticat afirmațiile ministrului și a mărturisit că președintele Iohannis nu avea cum să fie de acord cu un astfel de protocol, deoarece și-a asumat toate măsurile dure pentru a stopa răspândirea pandemiei de COVID-19.

„Dl Vela ar putea fi înlăturat și nu ar fi rău deloc”

„Au mai fost și alte situații în care mesajele președintelui, premierului și guvernului s-au bătut cap în cap. În cazul președintelui Iohannis, e mult mai mare, e ales cu o largă majoritate, e de presupus că va conta mai mult ce spune dânsul decât ce spune dl Vela sau chiar dl Orban.

Dl Vela făcut azi niște declarații astăzi, mai tari decât protocolul anunțat ieri. A venit cu niște ziceri, supoziții, cum că PSD are de gând să organizeze revolte, să ducă lumea la biserică sub conducerea primarilo PSD, fără niciun fel de dovezi. Cum poți să vii cu asemenea afirmații?Nu mi s-ar părea nejustificată o astfel de hotărâre. Da, dl Vela ar putea fi înlăturat și nu ar fi rău deloc”, a spus jurnalistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI