CTP, propunere uimitoare în direct la TV. Face asta pentru milioane de români, a făcut anunțul

Vaccinarea anti-covid, de la Iohannis la Cristian Tudor Popescu

Frenezia vaccinului anti-covid a pus stăpânire pe multă lume. Mulți își declară scepticismul, alții, în intenția lor de a face credibil totul, se oferă pentru vaccinarea anti-covid. Printre cei care au declarat recent această intenție se numără și jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Vaccinarea anti-covid, de la Iohannis la Cristian Tudor Popescu

Iminența apariției pe piață a vaccinului anti-covid a generat polemici în societatea românească, și nu numai. Recentele informații au scos la iveală, la anumite vaccinuri, nereguli și au generat adevărate scandaluri. Cel mai recent scandal este cel al companiei farma AstraZeneca.

Dar, cu toate astea, din ce în ce mai multe voci iau atitudine și se oferă voluntari pentru vaccinarea anti-covid. Primul care a anunțat public acest lucru a fost Raed Arafat. A urmat apoi, surprinzător, și Președintele Klaus Iohannis.

Cel mai nou voluntar, declarat public, este celebrul jurnalist Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul în recentele sale apariții televizate a criticat dur scepticismul din societatea românească în raport cu vaccinarea anti-covid. Ultimele sale declarații, cele mai multe ironice, l-au determinat pe jurnalist să se ofere voluntar pentru campania de vaccinare anti-covid.

”Foarte greu să lupţi cu antivacciniştii”

Reacțiile jurnalistului Cristian Tudor Popescu vin ca urmare a vocilor care au declarat, tot public, că nu sunt de acord cu vaccinarea anti-covid în masă, și care nu cred în fezabilitatea vaccinurilor anunțate de Pfizer, Moderna și AstraZeneca. Ironiile adreste acestora l-au determinat, în cele din urmă să declare că se oferă și el voluntar, în spațiul public, de a se vaccina împotriva noului virus.

Astfel, Cristian Tudor Popescu se alătură unui grup mic de personalități din viața politică și socială a României, care este de acord cu vaccinarea anti-covid, la momentul în care România va avea un vaccin pe piață.

”Eu am spus că mă ofer voluntar, dacă vor considera autorităţile că acest lucru este corect şi posibil, să fiu vaccinat în prima linie, să fiu filmat şi apoi să vin la televizor, periodic, să vadă telespectatorii dacă mi se umflă ochii, dacă încep să putrezesc, să înverzesc. Este foarte greu să lupţi cu antivaccinişti.

Nu poţi să lupţi cu nişte oameni care spun că «se aude că vaccinul acesta te îmbolnăveşte». Au citit ei în nu ştiu ce site din America sau Australia că în vaccinul ăsta sunt nişte cipuri cu picioruşe şi îţi intră în sânge şi nu ştiu ce îţi fac. Nu poţi discuta cu oameni cu astfel de argumente”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI