CTP, mesaj important pentru români la scurt timp înainte de alegerile prezidențiale. Ce a scris jurnalistul

CTP, mesaj important pentru români la scurt timp înainte de alegerile prezidențiale. Ce a scris jurnalistul

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu le-a transmis românilor un mesaj cât se poate de semnificativ, cu puțin timp înainte de alegerile prezidențiale. Gazetarul a făcut și-a făcut gândurile publice pe rețelele sociale, cu o zi înainte de deschiderea secțiilor de votare.

CTP, mesaj important pentru români la scurt timp înainte de alegerile prezidențiale

CTP a avut un mesaj pentru români, în ajunul turului 1 al prezidențialelor din noiembrie 2019. Acesta a dezvăluit cu o zi în urmă și pe cine nu va vota în cadrul acestor alegeri, motivând și că va disprețui pe oricine altcineva ar face-o. Jurnalistul a făcut în acest mod referire la candidatul PSD, Viorica Dăncilă, căreia i-a adresat cuvinte grele, vineri.

CTP, mesaj important pentru români la scurt timp înainte de alegerile prezidențiale. Ce a scris jurnalistul
C.T. Popescu le-a transmis un mesaj românilor, cu o zi înainte de primul tur al alegerile prezidențiale din 2019

„Compatrioți alegători, să intrăm în decembrie cu neterminata Revoluție Română de acum 30 de ani dusă la bun sfârșit!”, le-a transmis Crisitian Tudor Popescu alegătorilor români, pe Facebook. Acesta a făcut referire la Revoluția din 1989, un moment plin de însemnătate în istoria poporului nostru.

„Cu cine nu votez. Guvernul Orban, proaspăt învestit, e departe de a fi un guvern miracol. Dar faptul fundamental petrecut astăzi este descarcerarea lui W Dăncilă din Palatul Victoria. Cu această ocazie, le comunic celor care sperau în pomenile promise cu toptanul de frumoasa fără gât că DĂNCILĂ NU MAI ESTE PRIM-MINISTRU, prin urmare, le mai poate da exact NIMIC! Nada. Nothing. Nix. Rien de rien, zic, ca un trădător de țară ce sunt.

Parlamentul a votat, acum e rândul nostru! În ce mă privește, nu spun pe cine voi vota, v-am spus pe cine nu voi vota. Și voi disprețui fără rezerve pe oricine o votează pe samuraica Dăncilă, cu sabia ei cu tot!”, scria CTP, cu câteva zile în urmă, în mediul online, în legătură cu Viorica Dăncilă.