CTP, mesaj important pentru români la scurt timp înainte de alegerile prezidențiale. Ce a scris jurnalistul

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu le-a transmis românilor un mesaj cât se poate de semnificativ, cu puțin timp înainte de alegerile prezidențiale. Gazetarul a făcut și-a făcut gândurile publice pe rețelele sociale, cu o zi înainte de deschiderea secțiilor de votare.

CTP, mesaj important pentru români la scurt timp înainte de alegerile prezidențiale

CTP a avut un mesaj pentru români, în ajunul turului 1 al prezidențialelor din noiembrie 2019. Acesta a dezvăluit cu o zi în urmă și pe cine nu va vota în cadrul acestor alegeri, motivând și că va disprețui pe oricine altcineva ar face-o. Jurnalistul a făcut în acest mod referire la candidatul PSD, Viorica Dăncilă, căreia i-a adresat cuvinte grele, vineri.

CTP, mesaj important pentru români la scurt timp înainte de alegerile prezidențiale. Ce a scris jurnalistul
C.T. Popescu le-a transmis un mesaj românilor, cu o zi înainte de primul tur al alegerile prezidențiale din 2019

„Compatrioți alegători, să intrăm în decembrie cu neterminata Revoluție Română de acum 30 de ani dusă la bun sfârșit!”, le-a transmis Crisitian Tudor Popescu alegătorilor români, pe Facebook. Acesta a făcut referire la Revoluția din 1989, un moment plin de însemnătate în istoria poporului nostru.

„Cu cine nu votez. Guvernul Orban, proaspăt învestit, e departe de a fi un guvern miracol. Dar faptul fundamental petrecut astăzi este descarcerarea lui W Dăncilă din Palatul Victoria. Cu această ocazie, le comunic celor care sperau în pomenile promise cu toptanul de frumoasa fără gât că DĂNCILĂ NU MAI ESTE PRIM-MINISTRU, prin urmare, le mai poate da exact NIMIC! Nada. Nothing. Nix. Rien de rien, zic, ca un trădător de țară ce sunt.

Parlamentul a votat, acum e rândul nostru! În ce mă privește, nu spun pe cine voi vota, v-am spus pe cine nu voi vota. Și voi disprețui fără rezerve pe oricine o votează pe samuraica Dăncilă, cu sabia ei cu tot!”, scria CTP, cu câteva zile în urmă, în mediul online, în legătură cu Viorica Dăncilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI