CTP îl desființează pe ministrul Bode. 6 detalii observate de jurnalist

CTP îl desființează pe ministrul Bode. 6 detalii observate de jurnalist
CTP îl desființează pe ministrul Bode. 6 detalii observate de jurnalist.

În cazul accidentului provocat de către Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, provocat de către mașina SPP cu care circula, a fost declarat curat și nevinovat ca argintul strecurat, de către premierul Orban. Și președintele Iohannis a dat vina pe infrastructura din țara noastră, fără a-i reproșa nimic demnitarului.

6 detalii pe care le-a observat jurnalist în timp ce CTP în desființa pe Bode

Care sunt întrebările pe care un simplu cetățean ar putea să le adreseze domnilor: Bode, Orban și Iohannis, conform Republica.ro:

  •  ”Ministrul Bode, aflat pe bancheta din spate, nu poate pretinde că dormea, deci n-aude, n-a vede, întrucât mașina SPP zbura cu semnalele acustice și luminoase pornite, ca un pom de Crăciun vara, zădărând toți câinii de pe drum. De ce fuseseră declanșate girofarul și sirena, de vreme ce, potrivit declarației aceluiași ministru, nu era vorba de o misiune specială, care să reclame deplasare ultrarapidă?”
  • ”Fiind perfect treaz, la lumina zilei, ministrul n-a văzut ce face șoferul SPP? Acesta executa manevrele specifice șmecherilor naturali, pitecantropii cu mașini tari – viteză mult peste limita legală în localitate, călcarea liniei continue, intrare pe contrasens pentru a depăși coloana de „fraieri”. De ce nu i-a cerut imediat să înceteze batjocorirea legilor și să circule normal?”
Accident provocat cu mașina SPP.
CTP îl desființează pe ministrul Bode. 6 detalii observate de jurnalist.
  • ”Dl Bode spune că nu putea decât să indice destinația și ora la care vrea să ajungă, altfel, ciocu mic, că așa e cu SPP-ul. Da? Păi, asta înseamnă că ministrul Transporturilor e mai jos decât oricare cetățean care are dreptul să sesizeze Poliției, prin 112, ca avertizor public, orice încălcare a legii în trafic. Deci, tu, ministru, asiști la comiterea de ilegalități sub ochii tăi și nu faci nimic? ”
  • ”Asta a fost prima dată când șoferul SPP a condus așa?”
  • ”Zona Dealul Negru e o pacoste cunoscută pentru șoferi. Ministrul a refuzat, deci, să se amestece cu prostimea care circula greu, obositor, dar regulamentar pe acea autostradă zburătoare Pitești- Rm. Vîlcea, așa de sus că nu se vede?”
  • ”Președintele spune că diferența dintre cazul Oprea și cazul Bode constă în a). faptul că atunci a murit un polițist și b). Bode nu avea coloană oficială. Tot dl Iohannis mai zice însă că a fost un noroc că nimeni nu a fost rănit grav în cazul Bode. Logic, rezultă că argumentul a). e nul – n-au fost create toate condițiile ca să moară cineva, cum a murit Bogdan Gigină? Cât privește b)., e nevoie de mai multe mașini și motociclete, nu e suficientă una ca să fii nesimțit și disprețuitor de semeni?!