CTP, furios pe Digi24. Ce l-a scos din sărite, de fapt: ”Suntem jurnalişti sau ce dracu suntem?” VIDEO

CTP, furios pe Digi24. Ce l-a scos din sărite, de fapt: ”Suntem jurnalişti sau ce dracu suntem?” VIDEO
CTP, furios pe Digi24, chiar în timpul unei emisiuni live

CTP este furios pe Digi24. Ce l-a scos din sărite, de fapt, pe celebrul jurnalist, citiți în articolul de maijos. ”Suntem jurnalişti sau ce dracu suntem?”, s-a întrebat gazetarul.

Crristian Tudor Popescu, criză de nervi, în direct, la TV. ”O propoziţie tâmpită ca asta?”

Cristian Tudor popescu este furios pe televiziunea Digi24. Cristian Tudor Popescu s-a supărat pe jurnaliştii televiziunii de știri după ce a văzut scris pe o burtieră: ”C.T. Popescu: Eu mă aşteptam la incidente”. Asta, în timp ce celebrul gazetarul comenta în direct evenimentele din Statele Unite, respectiv de la Capitoliul din Washington.

Astfel, în timp ce comenta, miercuri seară, la TV evenimentele din Statele Unite, jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a supărat observând că pe o burtieră era scris ”C.T. Popescu: Eu mă aşteptam la incidente”. Gazetarul s-a făcut foc și pară şi a început să îi certe pe cei responsabili de la Digi24.

CTP a criticat jurnaliștii televiziunii de știri

”Domne, nu, nu puneţi de acolo! Titraţi acum pe ecran – C.T.Popescu: Eu mă aşteptam la incidente. Am pronunţat eu aşa ceva? O propoziţie tâmpită ca asta? Că mă aşteptam la incidente? Păi astea sunt incidente? Suntem jurnalişti sau ce dracu suntem? Acesta este terorism la nivel de stat”, a spus Cristian Tudor Popescu în intervenţia în direct de la Digi24.

”Ce vedem, este cea mai gravă lovitură la adresa statului american, la adresa ideii de America, de la războiul civil încoace. Pentru că vine din interiorul Americii, nu din exteriorul ei”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Patru oameni au murit în timpul incidentelor de la Capitoliu

Capitoliul din Washington este securizat în această dimineață, însă patru persoane au murit, inclusiv o femeie care a fost împușcată, după ce susținătorii președintelui Donald Trump au luat cu asalt una dintre cele mai renumite clădiri americane, trimițând America în haos.

Scandalul a pornit de la faptul că Donald Trump și-a îndemnat susținătorii să lupte împotriva numărării ceremoniale a voturilor electorale care a confirmat victoria președintelui Joe Biden.

Comunicatul poliției

O femeie adultă și doi bărbați adulți par să fi suferit de urgențe medicale separate, ceea ce a dus la moartea lor. Orice pierdere de vieți omenești în district este tragică și gândurile noastre sunt cu oricine este afectat de pierderea lor”, a spus Robert Contee într-o conferință de presă miercuri noaptea.

Scenele de ieri din America par desprinse dintr-un film de acțiune, însă reprezintă cruda realitate a momentului. Președintele ales, Joe Biden, a ieșit în fața publicului cerându-i lui Donald Trump să liniștească spiritele și să le ceară protestatarilor să se retragă. De asemenea, joi, Joe Biden a fost validat în funcția de președinte al Americii de către Congresul american.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI