CTP explică de ce Simona Halep a pierdut din cauza ei. Ce greșeală a făcut?

CTP explică de ce Simona Halep a pierdut din cauza ei. Ce greșeală a făcut?

Simona Halep a pierdut meciul din optimile de finală de la Australian Open. Astfel, turneul s-a încheiat pentru ea. Totuși, avea șanse mari să facă o surpriză frumoasă. CTP a explicat ce s-a întâmplat.

În meciul Simona Halep vs. Serena Williams, primul set a fost câștigat de Williams cu scorul de 6-1. Al doilea a fost câștigat de Halep cu 6-4. Al treilea, și cel decisiv, a fost câștigat de Williams cu scorul 6-4. Astfel, Simona Halep a pierdut meciul și, implicit, nu s-a calificat în sferturile de finală de la primul turneu de tenis al anului.

Australian Open continuă. În sferturile de finală, Simona Halep avea șanse să joace contra Karolinei Pliskova (Cehia). Aceasta o va întâlni însă în sferturi pe Williams.

CTP o laudă pe Simona Halep și îți explică unde a fost pierdut meciul

„A fost probabil cel mai frumos meci de până acum de la Australian Open”, a explicat într-o intervenție telefonică la Digi24 Cristian Tudor Popescu. „A fost un meci în care Simona Halep a adus sufletul la gură celei mai bune jucătoare care a pășit vreodată pe un teren de tenis – Serena Williams”, a adăugat CTP.

El a făcut și o scurtă analiză pe jocul lui Williams. „Nu știu cum poate Serena să piardă un meci. Loviturile ei sunt atât de puternice, atât de precise, știe atât de bine tot jocul. Tenisul nu are pentru ea secrete. Și când pierde un punct mă mir. Orice minge pierdută e un motiv de durere, de frustare pentru ea”.

„Performanța Simonei Halep de-a o duce în setul decisiv e admirabilă. Simona a jucat un tenis foarte bun și cu Serena Williams, și în celelalte meciuri, iar perspectivele de viitor mi se par bune”, a mai spus CTP, înainte de-a explica unde i se pare lui c-a fost pierdut meciul.

„În setul întâi a pierdut meciul Simona Halep. Dacă ar fi reușit s-o consume mai mult pe Serena – nu dacă ar fi câștigat – atunci rezervele lui Williams pentru final nu ar mai fi fost nelimitate. Astfel, Williams a avut de unde să câștige în finalul setului decisiv”, a conchis CTP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI