19 oct. 2020 | 10:10

CTP a tăiat în sânge! Umilințe grave pentru Prefectul Capitalei: ”Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”

Sănătate
CTP a tăiat în sânge! Umilințe grave pentru Prefectul Capitalei: ”Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”
CTP a tăiat în sânge! Umilințe grave pentru Prefectul Capitalei: ”Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”

Instituțiile statului se bat cap în cap în declarații. Și asta nu de ieri de azi, ci de foarte multă vreme. Unul din cei care au criticat dur aceste derapaje guvernamentale este și Cristian Tudor Popescu – CTP. Ultimele zile au fost un adevărat circ, iar populația a ajuns să nu mai știe ce să creadă.

CTP a tăiat în sânge

Joi, 15 octombrie, am avut parte de o zi de coșmar. Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, Monica Anisie, INSP, DSP și Grupul de Comunicare Strategică, fiecare au ieșit cu declarații și date contradictorii. La prima oră INSP anunța o incidență a cazurilor de 3,11 la mia de locuitori.

La două ore după, Prefectul Cojanu anunța 2.69, la fel și Monica Anisie. Cei doi, în urma acestor informații afirmau că nu este necesară trecerea școlilor în scenariul Roșu, și că nu este, deocamdată, necesară întrunirea Comitetului de Urgență al Capitalei. La doar două ore de la aceste declarații DSP și Grupul de Comunicare Strategică dădeau lovitura de grație, anunțând o incidență de 2,69 la mia de locuitori. Care au fost datele reale. cele date de INSP, de GCS sau de Prefect? Nimeni nu știa nimic și nimeni nu a zis nimic.

CTP a tăiat în sânge! Umilințe grave pentru Prefectul Capitalei ”Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”

CTP a tăiat în sânge

Vineri, Anisie anunța că a mers la Inspectoratul general al Capitalei pentru a verifica procedurile de achiziție a tabletelor. Azi anunța că după ce se încheie ședința Comitetului de Urgență, urmează să aibă o ședință cu toate inspectoratele din București. Aceeași Monica Anisie anunța că Bucureștiul este, încă, în scenariul Galben, în condițiile în care incidența este peste 3.

Duminică, după ce se anunțase o incidență de 3,1 la mia de locuitori, Prefectul spunea într-o conferință de presă că nu are de ce să întrunească Comitetul, pentru că este duminică, și de-abia azi va face acest lucru. Unul din cei care au criticat dur aceste derapaje guvernamentale este și Cristian Tudor Popescu. Ultimele zile au fost un adevărat circ, iar populația a ajuns să nu mai știe ce să creadă.

CTP: ”Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”

Filmul acestei situații, de-a dreptul hilare, l-a determinat pe celebrul jurnalist, CTP, să aibă reacții dure, mai ales la adresa Prefectului Cojanu. Într-o postare pe facebook, CTP  a declarat că:

CTP a tăiat în sânge! Umilințe grave pentru Prefectul Capitalei ”Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”

CTP reacții pe facebook

”Prefect – dobitocul perfect. Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect. Prostia lui înfoiată, de partid și de stat, omoară oameni. Mi-e scârbă să vă demonstrez asta. Uitați-vă la declarațiile lui, dacă nu le-ați auzit în direct. La ora când scriu, așa-numitul prefect nu a reușit să afle numărul de infectați de azi din București, transmis oficial de la ora 13 – spune că era „la cumpărături” când s-a comunicat. Guvernul îl menține încă în funcție. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie.”, a scris CTP pe facebook.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro