CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea şi-au aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti şi-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor a avut loc miercuri, la Viena, iar în urne au fost prezente şi două echipe din România, SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti. Campioana României a fost cap de serie şi a fost repartizată în grupa B, unde le va avea ca adversare pe Gyor, Buducnost, Borussia Dortmund, CSKA Moscova, Brest Handball Odense şi Podravka. De partea cealaltă, CSM Bucureşti, care a primit un wild-card pentru a participa în competiţie, a fost repartizată în grupa A, alături de Metz Handball, Rostov-Don, Vipers, Team Esbjerg, FTC Budapesta, BBG Bietigheim şi Krim Ljubljana.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor: Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti şi-au aflat adversarele. România, fără reprezentantă la masculin

Meciurile din faza grupelor vor începe pe 12 septembrie şi se vor încheia pe 14 februarie 2021. Cele 16 echipe au fost împărţite în două grupe. Primele două clasate din fiecare grupă va obţine calificarea direct în sferturile de finală. Formaţiile clasate pe locurile 3-6 vor juca un play-off pentru a stabili celelalte patru calificate în faza sferturilor de finală, între 6 şi 14 martie.

CSM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti sunt cele mai bune echipe din România

Sferturile de finală sunt programate să se dispute în perioada 3-11 aprilie, iar Turneul Final Four, care în acest an va avea loc la Budapesta, se va disputa în weekend-ul 29-30 mai. Gyor Eto este deţinătoarea trofeului. România nu va fi reprezentată în competiţia masculină, după ce Dinamo nu a primit wild-card pentru Liga Campionilor în ediţia 2020-2021. Vardar Skopje este deţinătoarea Ligii Campionilor la masculin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI