Mamă criminală. O femeie și-a încuiat bebelușul de 14 luni în mașină și i-a dat foc. Cu ce îl stropise înainte

Cruzime fără margini. O mamă și-a încuiat bebelușul în mașină și i-a dat foc. Cu ce îl stropise înainte

O femeie este acuzată că a vrut să-și ucidă bebelușul, după ce l-a încuiat în mașină și i-a dat foc. Nenorocirea a avut loc duminică, în jurul orei 13:30, pe o autostradă din statul Carolina de Sud.

Ce au descoperit polițiștii

Tragedie în SUA, după ce o femeia în vârstă de 23 de ani și-a închis copilașul de 14 luni în mașină și i-a dat foc. Din fericire, în momentul în care flăcările au izbucnit, mai multe persoane au sărit în ajutorul copilului, solicitând de urgență pompierii și cadrele medicale.

Potrivit primelor informațiilor oferite de martori, atât femeia, cât și beblușul miroseau a combustibil, ceea ce înseamnă că moartea acestora a fost premeditată: „Combustibilul a fost folosit în mod intenționat pentru a produce răni grave sau moartea copilului”, au declarat autoritățile

În urma incendiului, micuțul a suferit răni grave, iar ulterior a fost supus mai multor operații. În acest moment, copilul se află în stare critică și este internat într-un spital din Augusta, Georgia. Tatăl bebelușului a confirmat că prima operație a fiului său a decurs bine, medicii oferindu-i șanse de supaviețuire. Acesta a mai dezvăluit că în urma unei recuperări optime, băiatul are șanse să nu rămână cu cicatrice pe chip.

Femeia avea probleme cu legea

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele femeii și investighează în continuare cazul. Caylin Alisse Watson este acuzată de tentativă de omor, rănirea gravă a unui minor, cât și producerea unui incendiu, iar în acest moment se află în spatele gratiilor. Deși dovezile nu sunt clare, autoritățile o suspectează pe mamă de tentativă de ucidere a bebelușului.

Femeia nu este la prima abatere disciplinară, poliția declarând că Alisse Watson a primit mai multe amenzi în decursul a două luni, pentru încălcarea legii. Potrivit autorităților,  femeia a fost surprinsă conducând cu permisul de conducere suspendat și cu o viteză cu mult peste limita admisă prin lege, potrivit meaww.com.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI