26 ian. 2024 | 09:47

Cristina Șișcanu, revoltată de salariul cerut de o menajeră pentru a veni o dată pe săptămână în casa vedetei pentru curăţenie. „Cum e posibil aşa ceva?”

Monden
Cristina Șișcanu, revoltată de salariul cerut de o menajeră pentru a veni o dată pe săptămână în casa vedetei pentru curăţenie.
Cristina Șișcanu, revoltată de salariul cerut de o menajeră pentru a veni o dată pe săptămână în casa vedetei pentru curăţenie. "Cum e posibil aşa ceva?"

Cristina Șișcanu a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a aflat câți bani i-a cerut o femeie pentru a veni acasă la ea să facă curățenie. Soția lui Mădălin Ionescu a scris un mesaj dur în mediul online!

Cristina Șișcanu, uimită de salariul pe care i l-a cerut o menajeră

Cristina Șișcanu a făcut, zilele trecute, un anunț pe social media, în care preciza că are nevoie de o menajeră în casă, având în vedere că are un program destul de încărcat și nu poate face față cu toate treburile casnice.

La scurt timp după ce a făcut postarea, vedeta a primit numeroase propuneri din partea unor femei care se ocupă cu serviciile de curățenie. Cu toate acestea, prezentatoarea tv a avut un șoc când a aflat ce sumă îi cere o menajeră pentru a veni o dată pe săptămână acasă la ea. Suma este una imensă!

La un calcul mai amănunțit, soția lui Mădălin Ionescu și-a dat seama că salariul pe care îi cerea femeia era de 20.000 de lei pe lună.

Femeia voia 1.000 de lei pe zi

„Mi-a scris o doamnă că ea cunoaște o doamnă foarte bună care vine cu tot cu aspiratorul ei special, cu toți detergenții. Vine și face curat lună o zi întreagă și cere 1.000 de lei per prezență, pe zi. Oameni buni, ați înnebunit? Cum e posibil așa ceva?  1.000 de lei pe zi, ca și cum doamna respectivă e o firmă de curățenie. A zis că e foarte bună și lasă lună. Și am întrebat-o: asta înseamnă că 5 zile, adică aproximativ 5×4, 20 de zile înseamnă 20.000 de lei? Și doamna îmi răspunde: da”, a spus Cristina Șișcanu, pe Instagram.

După ce a aflat propunerea femeii, vedeta de televiziune a ținut să tragă un semnal de alarmă. Aceasta a precizat că unele persoane nu au o viziune reală asupra lucrurilor, iar uneori se poate ajunge la exagerare.

„20.000 de lei, vă dați seama ce salariu? Nu știu ce salariu. Probabil e cu factură sau nu știu cum e. Eu câteodată stau și mă gândesc, oamenii nu au o viziune reală asupra unor lucruri. Asta voiam să vă împărtășesc și să vă întreb care sunt prețurile. Cum se plătește pe oră, pe zi, sau cum e mai convenabil ca să fie mulțumite ambele părți?”, a mai completat partenera lui Mădălin Ionescu.

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată pentru felul în care a apărut într-un live. Îi pregătea ceva de mâncare Mădălin Ionescu, dar ţinuta a atras atenţia

Ce sumă poate oferi vedeta

Pentru că își dorește să găsească cât mai rapid pe cineva care să o ajute în casă, Cristina Șișcanu a precizat și cât este dispusă să ofere pentru acest serviciu. Vedeta a analizat tarifele care se percep în alte țări în materie de curățenie și a stabilit rapid cât ar putea să dea.

Cristina Șișcanu a decis că un buget de 3.000 de lei pe lună ar fi ideal.

„Practic, am făcut un calcul, dacă ar fi vorba de 5 ore pe zi, 3 zile pe săptămână, o zi da, una nu, că weekendul nu se pune, ar fi, cu 10 euro, ar fi 50 de euro pe zi, asta înseamnă 250 de lei. Astfel, de trei ori pe săptămână ar fi 750 de lei. Să zicem că înmulțim cu 4, în jur de 3000 de lei ar fi menajul plătit unei doamne pricepute, care să vină de trei ori pe săptămână câte cinci ore”, a precizat Cristina Șișcanu, pe rețelele de socializare.

Citește și: Unde pleacă Mădălin Ionescu după ce și-a dat demisia de la Metropola TV. Ce decizie a luat Cristina Șișcanu, angajată la aceeași televiziun

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Noua regulă din magazinele din România. Decizia care va fi obligatorie prin lege
Capital.ro
Cuvântul care poate da o nouă întorsătură vieții tale: ”Trebuie doar să îl pui înainte de orice afirmație!”
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
PRIMUL mesaj al lui FLORIN PIERSIC: ”Sunt VIU...”
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro