21 apr. 2022 | 15:54

Cristiano Ronaldo, reacție magnifică după gestul fanilor lui Liverpool. Portughezul de la Manchester United va avea un nou antrenor

Sport
Cristiano Ronaldo, reacție magnifică după gestul fanilor lui Liverpool. Portughezul de la Manchester United va avea un nou antrenor
Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United, și-a pierdut fiul la naștere, iar din vară va avea un nou antrenor care nu-l are în vedere pentru viitor

Cristiano Ronaldo, reacție magnifică după gestul fanilor lui Liverpool. Starul de la Manchester United a fost încurajat de multe personalități sportive și cluburi după ce unul dintre gemenii săi a murit la naștere. Dar, poate cel mai frumos semn de solidaritate l-au făcut suporterii echipei antrenată de Jurgen Klopp în timpul partidei contra formației portughezului. Cristiano Ronaldo le-a întors gestul printr-un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Cristiano Ronaldo, reacție magnifică după gestul fanilor lui Liverpool

Cristiano Ronaldo, reacție magnifică după gestul fanilor lui Liverpool. Starul de la Manchester United și-a pierdut băiețelul chiar la naștere. Acesta era unul dintre gemenii pe care iubita fotbalistului, Georgina Rodriguez, i-a adus pe lume, luni. Celălalt bebeluș, o fetiță, a supraviețuit.

Cristiano Ronaldo a primit mesaje de susținere din toată „galaxia” fotbalistică și nu numai. Dar, probabil, cel mai frumos gest de solidaritate l-au avut fanii lui Liverpool, echipa cu care Manchester a jucat la două zile după tragedie. În minutul 7 al jocului de pe Anfield, numărul pe care Cristiano Ronaldo îl poartă la Manchester United, suporterii Reds au cântat celebrul ”You’ll never walk alone” și au aplaudat în picioare vreme de un minut.

Portughezul de la Manchester United va avea un nou antrenor

După gestul britanicilor, Ronaldo a postat un mesaj pe contul personal de Instagram, în cadrul căruia a ținut să le mulțumească acestora pentru inițiativă.

„O lume… Un sport… O familie globală. Mulțumesc, Anfield. Atât eu, cât și familia mea nu vom uita niciodată acest moment de respect și compasiune”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo pe rețelele sociale unde are sute de milioane de urmăritori.

Ronaldo a fost surprins la prima ieșire în public după moartea fiului său. El a fost fotografiat, miercuri, în timp ce pleca de la antrenamentul echipei sale într-o mașină. În același timp, Ronaldo a aflat, astăzi, că va avea, din vară, un nou antrenor.

Erik ten Hag (52 de ani), actualul tehnician de la Ajax, îl va înlocui pe germanul Ralf Rangnick, numit pe banca „diavolilor roșii” la sfârșitul anului trecut, în locul lui Ole Gunnar Solkjaer. Olandezul a semnat un contract valabil pe 3 sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă un an. El va primi un salariu de 3 milioane de euro pe sezon.

Olandezul Eric ten Hag va fi managerul grupării, din vară

„Este o mare onoare să fiu numit manager al lui Manchester United și sunt extrem de încântat de provocarea care mă așteaptă. Cunosc istoria acestui mare club și pasiunea fanilor, iar eu sunt absolut hotărât să dezvolt o echipă capabilă să obțină succesul pe care îl merită.

Va fi dificil să părăsesc Ajax după acești ani incredibili și îi pot asigura pe fanii noștri de angajamentul meu total și de concentrarea mea pentru a duce la bun sfârșit acest sezon înainte de a mă muta la Manchester United”, a declarat Erik ten Hag, potrivit site-ului oficial al clubului Manchester United.

Pentru Cristiano Ronaldo nu e cea mai bună veste. Ten Hag anunțase cu ceva timp în urmă că portughezul nu va face parte din planurile sale pentru echipă. CR7 mai are contract cu Manchester United până în vara lui 2023.

Parteneri
A murit unul dintre milionarii României. Omul l-a adus pe Bush la București
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Relația dintre Iustina și Cornel, sub semnul întrebării. Fostul concurent și-a mințit partenera
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Taxa care îi face pe români să plătească mai mult în supermarketuri. Măsura este deja în vigoare
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
RĂZBOI în TOATĂ REGULA! AU LANSAT RACHETE asupra CAPITALEI
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș acasă când plecat pe Drumul Zeilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro