Cristiano Ronaldo, furibund în Arabia Saudită. Starul portughez a reușit „o dublă” și a ajuns la 11 goluri în nouă partide la Al Nassr – VIDEO

de: Sorin Barbu
05 04. 2023

Cristiano Ronaldo a reușit o nouă demonstrație de forță în Arabia Saudită. Starul portughez a semnat două goluri în meciul în care Al Nassr s-a impus categoric, cu 5-0, în confruntarea cu Al Adalh. Conducătorii clubului sunt impresionați de starul care câștigă 200 de milioane de dolari pe an.

Cristiano Ronaldo, „dublă” spectaculoasă în campionatul Arabiei Saudite

Cristiano Ronaldo s-a întors cu poftă de fotbal și de goluri de la naționala Portugaliei, unde a fost titular în cele două partide din preliminariile Campionatului European din 2024. Starul portughez a marcat două goluri pe terenul penultimei clasate din campionatul Arabiei Saudite, într-o partidă din etapa cu numărul 22. Prima reușită a semnat-o dintr-un penalty, transformat cu siguranță, din care a deschis scorul. La al doilea gol, a preluat frumos pe partea stângă, a trecut de un adversar și a finalizat cu un șut puternic la colțul lung.

Ronaldo are 11 goluri în tricoul lui Al Nassr în cele nouă partide pe care le-a jucat în campionat. După acest duel, oficialii clubului au postat un videoclip cu bucuria starului lusitan, alături de un mesaj special. „Goat (n.r. cel mai bun jucător din toate timpurile). Faimoasa celebrare a revenit. Un alt SIUUU în Al Ahsa (n.r. regiunea în care s-a jucat meciul cu Al Adalh)”, au notat cei de la Al-Nassr, pe Instagram.

A fost a treia „dublă” consecutivă pentru atacantul de 38 de ani, după cele reușite la echipa națională a Portugaliei în 4-0 cu Liechtenstein și 6-0 cu Luxemburg. El este singurul fotbalist care a înscris în șase campanii/turnee finale de Campionat European!

Tot o dublă a semnat și Anderson Talisca, iar brazilianul a ajuns la 16 goluri în acest sezon. Al-Nassr se află pe locul doi în campionat la un punct în spatele lui Al-Ittihad, care a învins-o cu 3-0 Damac FC, echipă antrenată de românul Cosmin Contra.

Echipele de la Al Adalh – Al Nassr 0-5

Al Adalh: Mijatovic – Aljamman, Godal, Al-Salem, Al Oufi – Lenis, Edson, Al Hamdhi, Pedro Eugenio – Tijanic – Antonsson
Rezerve: Al Amri – Al-Harbi, Al Barriyah, Alsultan, Al Haydar, Abo Abd, Al Habib, Al Alawi, Al Nattar
Antrenor: Martin Sevela

Al Nassr: Al Aqidi – Al Ghannam, Al Amri, Gonzalez, Konan – Al Khaibari – Talisca, Luiz Gustavo, Al Najei, Ghareeb – Cristiano Ronaldo
Rezerve: Rossi – Madu, Al Sulaiheem, Al Boushail, Maran, Al Hassan, Yahya, Alammari, Al Oujami
Antrenor: Rudi Garcia