30 mart. 2023 | 14:56

Cristiano Ronaldo, apariție spectaculoasă la volanul unei mașini de opt milioane de euro. Marca scrie că în lume mai sunt doar nouă mașini asemănătoare – FOTO

Monden
Cristiano Ronaldo, apariție spectaculoasă la volanul unei mașini de opt milioane de euro. Marca scrie că în lume mai sunt doar nouă mașini asemănătoare - FOTO

Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în timpul vizitei sale din Madrid. A ieșit la cină cu câțiva prieteni și s-a dus la restaurant cu un bolid care costă peste opt milioane de euro. Este vorba de un Bugatti Centodieci, un model produs în doar zece exemplare pentru un moment special.

Cristiano Ronaldo, apariție spectaculoasă, la volanul unui Bugatti Centodieci

Cristiano Ronaldo are câteva zile libere, după meciurile cu echipa națională din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2024, și a făcut o vizită la Madrid. Într-o seară a ieșit la restaurant, iar mai mulți fani au sperat că este vorba de o întâlnire în care să se pregătească un transfer la o echipă din Europa. Nu a fost însă decât o cină cu prietenii, au aflat jurnaliștii de la Marca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Registro Español (@hoymatriculado)

Starul portughez și-a făcut o apariție spectaculoasă la restaurant. A venit la volanul unei mașini care costă opt milioane de euro. Este vorba despre un Bugatti Centodieci, un model produs doar în zece exemplare, cu ocazia unui moment special: 110 de ani de istorie Bugatti.

Mașina lui Ronaldo are un motor de 8.000 cc, care oferă 1.578 CP. Toate cele zece unități care au fost produse au fost livrate până în luna decembrie a anului 2022. Bugatti Centodieci atinge o viteză maximă de 380 de km/h și accelerează de la 0 la 100 km/h în 2,1 secunde.

Cristiano Ronaldo are în garajul de lux cel puțin 18 mașini. Jurnaliștii spun „cel puțin” pentru că le-au pierdut numărul. Șefii lui Al Nassr i-au pus și ei la dispoziție cinci mașini de lux pe care le parchează în vila de lux din Riad, unde s-a mutat cu familia.

Atacantul de 38 de ani a semnat la începutul anului un contract fabulos în Arabia Saudită. Salariul anual este de 100 de milioane de euro, la care se adaugă, tot în fiecare an, 100 de milioane din contracte de publicitate și evenimente. În total va câștiga o jumătate de miliard de euro, în doi ani și jumătate în tricoul formației din Arabia Saudită.

Dintre mașinile din garaj, Georgina Rodriguez i-a dăruit trei. Frumoasa brunetă a anunțat însă că va renunța la acest tip de cadou petru că nu mai este original. „Nu este o persoană materialistă. I-am cumpărat trei mașini, dar n-o să îi mai iau niciuna. Nu mai este un cadou original. Vă pot spune că în Arabia Saudită benzina este mult mai ieftină decât aici. O să mă gândesc (n.r. să îi cumpere o benzinărie)”, a spus frumoasa brunetă, conform presei spaniole.

Sursa Foto: Facebook & Instagram

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Alimentele care ne pot strica vacanța. Vedeta zilei pune viața în pericol
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Ungaria A RECUNOSCUT, în sfârșit. Vestea cea mare a venit direct de la Budapesta: DIN PĂCATE...
Capital.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!”
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSII de 10 ORI mai MARI! Mulți români le pot OBȚINE
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro