Cristian Tudor Popescu, o nouă lovitură pentru PSD: „A învăţat de la Partidul Comunist”

Cristian Tudor Popescu a comentat stenogramele din ședința PSD

Liderii PSD s-au certat între ei în timpul ședinței pe care au organizat-o la doar o zi după ce moțiunea de cenzură a fost adoptată în Parlament. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat stenogramele din timpul ședinței, dar și afirmația lui Marian Oprișan, potrivit căreia dacă scrii „proasta României” pe Google, la rezultate apare Viorica Dăncilă.

Cristian Tudor Popescu a comentat stenogramele din ședința PSD

„PSD este partidul care are două maxime, două performanţe. Atunci când are un lider, el este de obicei un lider autoritarist, dacă nu chiar totalitar, nu-i suflă nimeni în ciorbă. Câtă vreme este în funcţie, PSD e un model de slugărnicie, de servilism, de omagii care se aduc conducătorului, nu crâcneşte nimeni, rar se aude câte o voce pe la margini. În schimb, când respectivul pică de pe cal, PSD îşi atinge cealaltă mare performanţă – cruzimea, cinismul cu care îl atacă pe fostul lider căzut de pe cal. Asta se face în spatele uşilor închise, lecţia de la Partidul Comunist că nu se iese în exterior este bine învăţată”, a declarat gazetarul pentru un post de televiziune.

Cristian Tudor Poescu a vorbit și despre afirmația lui Marian Oprișan, potrivit căreia dacă scrii „proasta României” pe Google, la rezultate apare Viorica Dăncilă.

Marian Oprișan a jignit-o pe Viorica Dăncilă
Marian Oprișan a jignit-o pe Viorica Dăncilă

„În momente critice ca acesta apar la suprafaţă. „Proasta României”, spune dl Oprişan. Dar mai spunea dl Oprişan „proasta României” dacă moţiunea nu trecea? Cum ar fi arătat aceste stenograme, dacă moţiunea nu trecea? Dl Oprişan ar fi spus că d-na Dăncilă este cea mai femeie bărbată a partidului, mergem strâns uniţi cu dânsa”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a comentat subiectul după ce stenogramele de la întâlnirea liderilor PSD au apărut în presă. Printre cei care s-au arătat îngrijorați de soarta partidului s-a aflat și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI