Cristian Țânțăreanu nu renunță la viața de șantier nici la 78 de ani: ”Dacă stăteam acasă eram un ramolit”. Câte milioane de euro a investit în centrul de evenimente din Corbeanca EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
08 03. 2023

Vestitul om de afaceri Cristian Țânțăreanu, care în 2009 fusese diagnosticat cu cancer la colon, nu renunță, nici acum, la 78 de ani, la viața de șantier. În interviul exclusiv pentru Playtech Știri, el ne-a vorbit atât despre inaugurarea centrului său de evenimente, din Corbeanca, care i-a ”înghițit” deja 25 de milioane de euro, cât și despre starea sa de sănătate.

Care este starea sa de sănătate, la 14 ani de când a fost diagnosticat cu cancer la colon

Cristian Țânțăreanu demonstrează, prin povestea lui de viață, că și bolile foarte grave pot fi învinse, atât cu ajutor medical, cât și cu mult optimism. Iată ce ne declară celebrul om de afaceri, la 14 ani de când a fost diagnosticat cu cancer la colon:

”Eu mă simt foarte bine acum, în afară de cancerul ăla vechi, de care am scăpat, eu n-am mai nimic grav. A, că mai apar eu, pe la tv, și zic că nu mai prind Crăciunul și că-s pe moarte, să nu credeți tot! Sunt doar poante de-ale mele. În prezent, mai iau ceva pastile, pentru tensiune, dar și niște vitamine, iau, da, niște pilule, ce-mi dă nevastă-mea”, ne-a declarat el, exclusiv pentru Playtech Știri.

Când va avea loc inaugurarea centrului său de evenimente, în valoare de 25 de milioane de euro

Cristian Țânțăreanu muncește și, acum, la 78 de ani. Azi, el se afla pe șantierul din Corbeanca, unde, de trei ani, înalță un luxos complex de evenimente:

”Unde credeți că sunt acum? Pe șantier, cu 100 de muncitori în jurul meu. Pe 16 aprilie, de ziua mea, s-ar putea să fac inaugurarea, pentru o sală, cu totul vor fi încă șapte săli. Investiția ajunge cam la 25 de milioane de euro, dar nu am investit singur, suntem mai mulți prieteni. De acum trei ani, de când făceam structura, s-au scumpit toate, de atunci, fier betonul s-a scumpit de 2-3 ori, am băgat un ban, la început, iar acum e de 3 ori mai mult, prin urmare a crescut și valoarea clădirii”, ne-a mai declarat el, exclusiv pentru Playtech Știri.

”Dacă stăteam acasă, la televizor, acum eram un ramolit”

Cristian Țânțăreanu ne-a vorbit și despre avantajele de a munci în continuare pe șantier, chiar dacă este pensionar:

”Sunt toată ziua pe șantier. Dar, e de bine. Dacă stăteam acasă, în fotoliu, la televizor, mă apucau șalele, ceafa, acum eram un ramolit. Așa, pe aici, pe șantier, circul, și nu mai am dureri de genunchi sau de glezne. În plus, trebuie să muncim. Cine poate să suporte toate pensiile? O să ajungem să cerem pensie și doar după cinci ani de muncă”.

Ce spune despre situația grea din România: ”Ne mai învelim cu o pătură, dar măcar nu e război”

Cristian Țânțăreanu e de părere că în România încă stăm binișor, față de alte țări:

”Greu e unde sunt războaie și mor mii de oameni. Măcar la noi în țară e liniște. Mai bine, așa, mai sărac, mai mâncăm o pâine, ne mai încălzim cu o pătură. Măcar nu e război. M-au vizitat niște prieteni din străinătate și să știți că mi-au zis că nici ei nu o duc mai bine. Așa e peste tot, greu”, ni s-a mai confesat Cristian Țânțăreanu, exclusiv pentru Playtech Știri.