Cristian Sabbagh ajunge la tribunal, chiar mâine. Soția vedetei TV nu a mai rezistat, cât a putut să sufere

Cristian Sabbagh ajunge la tribunal, chiar mâine. Soția vedetei TV nu a mai rezistat, cât a putut să sufere
Sotia lui Christian Sabbagh a cerut ordin de restrictie impotriva jurnalistului

Cristian Sabbagh trece prin momente dificile în familie. Soția prezentatorului TV ar fi cerut ordin de restricție împotriva celebrului jurnalist. Care a fost motivul. Ce s-ar fi întâmplat între cei doi.

Soția lui Cristian Sabbagh a cerut ordin de restricție împotriva vedetei

Lumea showbizului s-a zguduit atunci când unul dintre cei mai reputați și cunoscuți realizatori TV din România ar fi fost chemat în instanță de către propria soție. Cristian Sabbagh a fost acuzat că și-ar fi maltratat propria soție.

Actuala parteneră de viață a jurnalistului ar fi depus plângere împotriva soțului ei, iar pe numele acestuia ar fi fost emis un ordin de restricție.

Joi, 7 octombrie, Cristian Sabbagh este chemat în fața judecătorilor, fiind acuzat de violență domestică de către Iulia, propria lui consoartă. Bruneta ar fi depus plângerea la Judecătoria Sectorului 4 din Capitală, în urmă cu doar câteva zile, scriu jurnaliștii de la Spynews.

Ce presupune exercitarea ordinului de restricție în România

Potrivit legilor din România, ordinul de protecţie reprezintă hotărârea emisă de instanţa de judecată prin care aceasta dispune, la solicitarea unei persoane a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei, cu caracter provizoriu, una sau mai multe dintre următoarele măsuri, obligaţii sau interdicţii:

  • evacuarea temporară a agresorului din locuinţa familiei, indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate;
  • reintegrarea victimei şi, după caz, a copiilor, în locuinţa familiei; Reintegrarea se va face numai după evacuarea agresorului.
  • limitarea dreptului de folosinţă al agresorului numai asupra unei părţi a locuinţei comune atunci când aceasta poate fi astfel partajată încât agresorul să nu vină în contact cu victima;
  • cazarea/plasarea victimei, cu acordul acesteia, şi, după caz, a copiilor, într-un centru de asistenţă;
  • obligarea agresorului la păstrarea unei distanţe minime determinate faţă de victimă, faţă de membrii familiei acesteia, ori faţă de reşedinţa, locul de muncă sau unitatea de învăţământ a persoanei protejate;
  • interdicţia pentru agresor de a se deplasa în anumite localităţi sau zone determinate pe care persoana protejată le frecventează ori le vizitează periodic;
  • obligarea agresorului de a purta permanent un sistem electronic de supraveghere; Această obligație nu se aplică în prezent.
  • interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima;
  • obligarea agresorului de a preda poliţiei armele deţinute;
  • încredinţarea copiilor minori sau stabilirea reşedinţei acestora.

De asemenea, instanţele de judecată pot dispune ca agresorul să suporte cheltuielile de întreținere a locuinței temporare unde victima, copiii minori sau alţi membri de familie locuiesc ori urmează să domicilieze, după ce nu vor mai sta împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI