Cristian Popescu Piedone taie în carne vie după câștigarea Primăriei Sectorului 5: „Voi, necuraților, plecați acasă!”

Cristian Popescu Piedone taie în carne vie după câștigarea Primăriei Sectorului 5: "Voi, necuraților, plecați acasă!"

România a ales încă o dată să susțină corupția. Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul Colectiv, pare să fie fericitul câștigător al Primăriei Sectorului 5. Acest rezultat provizoriu, pentru moment, a reieșit după numărarea a 94% din voturi, potrivit Biroului Electoral Central.

De cine a fost susținut Cristian Piedone

Duminică, pe data de 27 septembrie 2020, românii au fost invitați la vot pentru a-și alege primarul de sector pentru următorii patru ani. Rezultatele în urma votului au fost surprinzătoare pentru toate sectoarele, dar mai cu seamă, în sectorul 5, acolo unde cel mai mare procentaj pare să fie câștigat de Cristian Piedone, fost primar al sectorului 4, care, de altfel, este condamnat la ani grei de închisoare pentru dosarul Colectiv.

În toată campania electorală, Piedone a fost susținut de partidul lui Dan Voiculescu, PP-USL, cu ajutorul căruia, se pare, că nu a dat greș. În ciuda tuturor reproșurilor care i s-au adus, Cristian Piedone nu a încetat niciodată să lupte pentru un nou mandat, deși imediat după tragedia de la Colectiv, părea că își asumă vina și se retrage din viața politică.

Aparent îndurerați de cele petrecute în urmă cu cinci ani, mii de bucureșteni par să fi uitat cine a avut o parte din vina autorizațiilor false de funcționare a clubului Colectiv și s-au îngrămădit la urnele de vot pentru a-l alege pe cel mai merituos candidat.

Astfel, după o cursă strânsă între cei șase candidați pentru Primăria Sectorului 5, Cristian Piedone pare să conducă cu 27,25%, la o distanță foarte mică de Cristian Băcanu și Daniel Florea.

Ce mesaje a transmis Cristian Piedone

După aflarea veștii, Cristian Popescu Piedone a publicat pe Facebook un mesaj îndreptat către mai multe tabere. Pe de-o parte, mesaj de mulțumire pentru cei care l-au susținut, iar pentru tabăra opusă, mesaje cu iz de atac.

”Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună! În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5!

Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină!

Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă! Voi toți meritați să fiți tratați cu respect! V-am cerut să aveți încredere în mine și nu m-ați dezamăgit! Va promit că nici eu nu vă voi dezamăgi!

Mă apuc de treabă! Meritați să trăiți într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteți ascultați! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme.

Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău! Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca!”, a transmis viitorul primar al sectorului 5.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI