Cristian Pomohaci are din nou probleme cu legea. Fostul preot a fost amendat cu 5.000 de lei pentru încălcarea Ordonanței Militare

În ultimii ani, fostul preot, Cristian Pomohaci, a fost implicat în diverse scandaluri și a trecut prin mai multe probleme cu legea. Nu au trecut mai mult de două săptămâni de când judecătorii s-au pronunțat în dosarul său pentru evaziune fiscal, căci bărbatul a apărut iar în vizorul polițiștilor.

Cristian Pomohaci s-a adunat la ferma sa împreună cu mai mulți tineri

În ciuda tuturor restricțiilor din cadrul ordonantelor militare, se pare că fostul preot a dat frâu liber instinctelor sale și a ieșit la rugăciune, în grup. Acesta a ieșit cu mai mulți tineri pe dealul din localitatea mureşeană Moșuni, unde are o fermă, pentru a se ruga pentru sănătatea tuturor.

În afara faptului că autoritățile au interzis cu desăvârșire întâlnirile și ieșirile într-un grup mai mare de 3 persoane, Cristian Pomohaci a făcut publică pe Facebook ieșirea, motivând că au ieșit să cânte pentru ca „Dumnezeu să-i binecuvânteze pe cei care trec prin necazuri și greutăți”, acesta rugându-i pe toți tinerii să se apropie de el, pentru a putea fi văzuți de câți mai multi oameni pe Facebook:

Haidaţ, haidaţ aproape de mine, haidaţ”, le-a spus Pomohaci. „Vrem să vă cântăm o cântare despre slava lui Dumnezeu. Vă spunem Domnul să vă binecuvânteze pe toţi care treceţi prin necaz şi prin greutăţi şi să ştiţi că ne rugăm pentru voi”, a transmis acesta.

În clipul încărcat pe Facebook, realizat la lăsarea serii, se pot auzi în jur de 15 voci care le transmit oamenilor urarea „Doamne ajută”, însoțită de un cântec religios.

Încălcarea legii l-a costat pe Cristian Pomohaci 5.000 de lei

Pentru acest gest, plin de intenții bune, dar în dezacord cu legile aplicate astăzi în țară, fostul preot a fost amendat de poliţişti cu 5.000 de lei pentru încălcarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, prevăzute în ordonanţa militară nr.2/2020.

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la anumite imagini video, postate pe o rețea de socializare, referitoare la faptul că un bărbat, ar fi organizat o adunare cu mai multe persoane, pe raza localității Moșuni, din județul Mureș, polițiștii din cadrul I.P.J. Mureș au efectuat verificări stabilind urmatoarele:

În cursul zilei de ieri, 28 martie a.c., un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Moșuni, ar fi desfășurat activități agricole, în grădina proprietate personală, la care au participat mai multe persoane.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5000 de lei, conform Ordonanței militare nr.2/2020. În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor implicate, încălcând în acest fel, dispozițiile legale în vigoare”, au declarat reprezentanții poliției.

Vă reamintim că în ciuda unor acuzații mai grave de întreținere a relațiilor sexuale cu un minor de 17 ani,  anchetatorii din acest dosar au decis că a trecut prea mult timp între momentul în care s-au petrecut faptele și data acuzării, astfel Cristian Pomohaci se bucură de libertate. Acesta susține în continuare concerte în țară, bucurându-se de simpatia și credința multor persoane.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI