Cristi Borcea, la fel de bogat ca Pablo Escobar. Unde își ascundea banii, de fapt

Cristi Borcea, la fel de bogat ca Pablo Escobar. Unde își ascundea banii, de fapt
Câți bani are Cristi Borcea?

Cristi Borcea revine în atenția tuturor cu noi detalii spectaculoase din viața sa. Acesta rămâne unul din cele mai controversate personaje din România care se spune că ar fi la fel de bogat ca Pablo Escobar. Unde își ascundea banii?

Câți bani are Cristi Borcea și unde îi ascunde?

Cristi Borcea e unul din cei mai bogați oameni din fotbal, dar și unul din personajele aparte din showbiz-ul românesc. Viața sa e clar una parcă desprinsă din filme de care se bucură zi de zi alături de Valentina Pelinel, cea care se pare că a venit la momentul oportun, mărturisea acesta în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Bărbatul a fost invitatul din ediția de ieri a celebrei prezentatoare de televiziun, iar dezvăluirile pe care le-a făcut în cadrul show-ului cu întrebări au fost picante. Acesta are 51 de ani, două mariaje eșuate și un altul fericit, 9 copii superbi și a reușit să trăiască pe pielea lui situații fel și fel, ajungând și în închisoare.

Pe vremea comunismului lucra la un centru de butelii. Lipsurile acelor vremuri l-au făcut să se gândească să facă bișniță, aceasta fiind prima sa strategie de a face mai mulți bani. La Revoluție strânsese deja o avere de aproximativ 600.000 de lei, iar acum e milionar în euro, conform declarațiilor afaceristului.

”Banii aduc o liniște, dar în primul rând îți dau putere”

”Banii aduc o liniște, dar în primul rând îți dau putere. Puterea este cea mai importantă. Dumnezeu mi-a dat din fiecare câte puțin, mi-a dat și 1,90 (înălțime), mi-a dat și bani, dar cel mai important mi-a dat putere. Și tot timpul am fost puternic, iar apogeul l-am atins la Dinamo”, a spus Cristi Borcea.

Banii pe care îi câștiga îi punea într-o bibliotecă, fapt ce l-a mirat pe Cornel Țălnar atunci când a văzut ce ascundea afaceristul în casă. ”În 90 nu aveam ce să fac cu banii, a venit Țălnar (n.red. antrenorul Cornel Țălnar) la mine acasă și cum alții au bibliotecile pline cu cărți, când i-am deschis-o (biblioteca), era plină de bani. Țălnar a fugit din casă că a crezut că am spart o bancă ceva”, a detaliat acesta.

„Pentru ele există Dumnezeu și eu”

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”
Cristi Borcea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI